πρώτη σελίδα στο google : πως να την καταφέρετε

Η τοποθέτηση στην πρώτη σελίδα στο google είναι ο στόχος όλων όσων ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων και με την κατασκευή ιστοσελίδων. Η πρώτη σελίδα στο google είναι κάτι δύσκολο για όσους δεν γνωρίζουν. …
Σε αυτό το άρθρο σας δίνουμε συμβουλές ώστε να καταφέρετε να τοποθετήσετε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα στο google . Ουσιαστικά θα μάθετε πως να κάνετε προώθηση ιστοσελίδων δωρεαν. Είναι μαθήματα seo , συμβουλες βελτιωσης seo ώστε να κάνετε καταταξη ιστοσελίδας google στην πρώτη θέση.

Να τοποθετηθείτε σε industry directories καθώς και σε local directories. Τα περισσότερα directories είναι χωρίς αξία, ωστόσο, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστο δέκα που είναι συναφή με την περιοχή σας ή με τον επαγγελματικό σας κλάδο.

Να ζητάτε από τους πελάτες σας να αφήνουν reviews στο Google+ καθώς και σε local directories. Τα θετικά σχόλια θα βελτιώσουν την κατάταξή σας στα Google’s local listings, καθώς επίσης θα βοηθήσουν επιπλέον διότι έχουν άμεση επίδραση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Βοηθάει πολύ για να βγειτε στη πρώτη σελίδα στο google

Να προσωποποιείτε τις καταστάσεις με τον τρόπο που δεν μπορούν να το κάνουν οι μεγάλες επιχειρήσεις. Όταν βάζετε εξατομίκευση και προσωπικότητα στην off-site SEO διαδικασία (μέσω emails, guest posts, Tweets, κλπ.) τότε αυξάνετε την πιθανότητα να δημιουργήσετε στενές σχέσεις με τους πελάτες σας.

Να χρησιμοποιείτε τα social websites για να προωθήσετε το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων σαν να ήταν δικό σας. οι άνθρωποι γενικά γνωρίζουν οτι εάν η δραστηριότητα που έχετε στα social websites τους βοηθάει, τότε όταν δουν οτι μπορούν να σας βοηθήσουν, θα το κάνουν κι αυτοί, και έτσι θα έχετε μεγάλο όφελος για να βγειτε στην πρώτη σελίδα στο google.

Να προσθέσετε social sharing buttons στο website σας. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να διευκολύνετε τους ανθρώπους να μοιραστούν το περιεχόμενό σας, και είναι πολύ πιθανό οτι πολλοί θα το κάνουν.

Τα social media δεν είναι υποκατάστατο του seo. Η social media στρατηγική πρέπει να είναι υποσύνολο της seo στρατηγικής. Η social media προώθηση είναι υποσύνολο στην προώθηση ιστοσελίδας.

Οι μηχανές αναζήτησης ταξινομούν webpages, και όχι websites. Είναι η ποιότητα της συγκεκριμένης σελίδας που θα βοηθήσει να ταξινομηθεί καλά η σελίδα και να βγει στην πρώτη σελίδα στο google, και όχι το η ποιότητα της ιστοσελίδας που την περιέχει.

Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν καλύτερη ταξινόμηση από τις μεγάλες επιχειρήσεις. Δεν είναι ασυνήθιστο για μια σελίδα μικρής επιχείρησης να ταξινομηθεί ψηλότερα από μια σελίδα που ανήκει στο site μιας μεγάλης επιχείρησης.

Να χρησιμοποιείτε το Google Webmaster Tools για να γνωρίζετε τη θέση στην οποία σας ταξινομεί το google. Να μπειτε στο Google Webmaster Tools, μετά να πάτε στο ‘Traffic’ και μετά στο ‘Search Queries’ για να μάθετε τη θέση της ιστοσελίδα σας για διάφορα keywords.

Να στοχεύετε στην πρώτη τριάδα και όχι στην πρώτη σελίδα στο google. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν ανήκει στην πρώτη τριάδα για τη συγκεκριμένη λέξη ή φράση, τότε θα πάρετε μόνο ένα μικρό ποσοστό (λιγότερο από 10%) της κίνησης που προκύπτει από τις αναζητήσεις για τη συγκεκριμένη λέξη.

Τα αποτελέσματα της κατάταξης μπορεί να είναι παραπλανητικά. Η τοποθέτησή σας στην πρώτη σελίδα στο google είναι άχρηστη εάν δεν συνοδεύεται από μετατροπή του πλήθους διαδικτυακών επισκεπτών σε πλήθος πραγματικών επισκεπτών, και, ακόμα περισσότερο, σε πλήθος πωλήσεων.

Να μην ενδιαφέρεστε για το PageRank. Ιστοσελίδες με μικρό PageRank μπορούν εύκολα να αφήσουν πίσω τους σελίδες με μεγάλο PageRank και να βγουν στην πρώτη σελίδα στο google.

Πηγή: http://www.infopolis.gr/proti-selida-sto-google/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *