Μήνυση κατά της εφημερίδας Guardian από τον Ν.Δένδια!!

Μήνυση κατά της εφημερίδας Guardian από την κυβέρνηση και τον Ν.Δένδια!!..

Αφορά το δημοσίευμα για βασανιστήρια της αστυνομίας σε συλληφθέντες αντιρατσιστές!!

Μήνυση της ελληνικής κυβέρνησης κατά της βρετανικής εφημερίδας Guardian, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, αναφορικά με δημοσίευμα που έκανε λόγο για βασανιστήρια σε….
συλληφθέντες αντιφασιστικής μοτοπορείας κατά την κράτησή τους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. «Σας προλέγω ότι από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που θα βγουν στη δημοσιότητα, σ’ αυτούς οι οποίοι δήθεν βασανίστηκαν και οι οποίοι δεν καταγγέλλουν, δεν μηνύουν και δεν μνημονεύεται το όνομά τους, δεν θα υπάρχει ούτε δείγμα ηλεκτροσόκ ούτε και κάψιμο.

Θα υπάρχουν μόνο οι εκχυμώσεις και τα τραύματα, αποτέλεσμα του γεγονότος ότι είχε προϋπάρξει συμπλοκή με άλλους και πέραν αυτού είχε προϋπάρξει και αντίσταση κατά της αστυνομίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ο κ. Δένδιας συνέχισε σχετικά με το δημοσίευμα του Guardian: «Σάς το λεω ευθέως ότι θα τον ενάγω, όχι εγώ, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Θα τον ενάγουμε. Δεν μπορεί έτσι να βλάπτεται ηθικά η ελληνική δημοκρατία.

Καίμε τους κρατουμένους με αναπτήρα;

Υιοθετούνται αυτά τα πράγματα χωρίς να έχουμε στέρεες αποδείξεις;

Εγκαταλείψτε την αριστερίστικη λογική της δεκαετίας του ’70».

Eglimatikotita

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *