H ανωμαλία πάει σύννεφο στο σιωνιστικό Χόλιγουντ… Η περίπτωση Γούντι Άλεν

Διαβολική συγκυρία εν μέσω βροχής καταγγελιών κατά του Γουάινσταϊν, η σκηνή σεξ 44χρονου με 15χρονου σε επικείμενη ταινία του 81 ετών σκηνοθέτη, που στο παρελθόν έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τη σχέση με την θετή κόρη του.
Το τσουνάμι που ακούει στο όνομα Γουαϊνστάιν δεν λέει να κοπάσει και οι σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν η μία μετά την άλλη, περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή και κακοποίησης…. Μέσα στην χολιγουντιανή καταιγίδα και ο 81χρονος σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, ο οποίος αρχικά προέβη σε μια παρεξηγήσιμη δήλωση αναφορικά με τον κινηματογραφικό παραγωγό, ενώ τώρα αποκαλύπτεται μια σκηνή από τη νέα του ταινία, που δύσκολα μπορεί κανείς να μην συνδυάσει με όλη την υπόθεση.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα στην ταινία “A Rainy Day In New York”, ένας 44χρονος άνδρας, τον οποίο υποδύεται ο Jude Law, συνηθίζει να πλαγιάζει με νεαρές στάρλετ. Κάποια στιγμή κατηγορείται πως μία εξ αυτών είναι ανήλικη, μόλις 15 ετών. Η ηθοποιός Elle Fanning, υποδύεται τη νεαρή κοπέλα που παραδέχεται την ερωτική σχέση με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της, ωστόσο στη συνέχεια διαμαρτύρεται πως δεν είναι ανήλικη, αλλά 21 ετών. Επιπλέον, η νεαρή φαίνεται να τον ρωτάει: “Όλες αυτές οι γυναίκες ήταν για απόλαυση ή απλά έκανες κάποιο είδους “πείραμα”;”.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν επίσης οι Selena Gomez, Liev Schreiber, Suki Waterhouse και Kelly Rogrbach.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Άλεν σχολιάζοντας την υπόθεση Γουάινσταϊν δήλωσε πως ήταν κάτι “τραγικό για τις άμοιρες γυναίκες” αλλά και “λυπηρό για τον Χάρβεϊ και τη ζωή του που είναι άνω-κάτω”. Αυτή τη τελευταία αναφορά στον κινηματογραφικό παραγωγό, εκλήφθη ως δήλωση συμπάθειας, με τον σκηνοθέτη να σπεύδει να ανασκευάσει και να διευκρινίσει πως καμιά συμπάθεια δεν τρέφει για τον Γουάινσταϊν.

Τέλος, ο ίδιος ο Γούντι Άλεν έχει γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής, όταν συνήψε ερωτική σχέση με την θετή του κόρη, Σουν-γι, την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε. Παράλληλα, η πρώην συζυγός του και ηθοποιός Μία Φάροου, τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση της 7χρονης κόρης τους Ντίλαν, με την 27χρονη στη συνέχεια Ντίλαν Φάροου να δημοσιεύει επιστολή στην οποία και επανέφερε την κατηγορία σε βάρος του θετού της πατέρα. Γαργαλιστική λεπτομέρεια σε όλη αυτή την περίεργη υπόθεση, το γεγονός πως ο γιος του Ρόναν Φάροου, δημοσιογράφος, είναι εκείνος που “έβγαλε” το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον New Yorker.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *