ΙΤΑΛΙΑ:H HΘΟΠΟΙΟΣ ΟΡΝΕΛΛΑ ΜΟΥΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ……ΔΕΙΠΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Ένα ιταλικό δικαστήριο καταδίκασε την γνωστή ηθοποιό Ornella Muti σε 8 μήνες φυλάκιση και της επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ γιατί το 2010 προτίμησε να παραβρεθεί σε φιλανθρωπικό δείπνο που οργάνωσε ο Vladimir Poutine, και έλλειψε από ένα θέαμα στο βορρά της χώρας.
Η ιταλίδα ηθοποιός Ornella Muti πλήρωσε πολύ ακριβά το δείπνο της με τον πρόεδρο Vladimir Poutine στις 10 Δεκεμβρίου 2010.Τιμωρήθηκε γιατί δενν εμφανίστηκε σε μια παράσταση στο Théâtre Verdi της Pordenone στο βορρά της χώρας για να παραβρεθεί σε φιλανθρωπικό δείπνο στην Αγία Πετρούπολη στο οποίο συμμετείχε ο ρώσος πρόεδρος αλλά και ο πρωθυπουργός.Την θέση της επιβάρυνε το γεγονός ότι επικαλέστηκε λόγους υγείας για την μη εμφάνισή της στην επαγγελματική της υποχρέωση καθώς η Ornella Muti προφασίστηκε ψευδώς ότι ήταν ασθενής. Το ιταλικό δικαστήριο περιορίστηκε στο να σει ότι το ιατρικό πιστοποιητικό που προσκόμισε η φημισμένη σταρ με τη γνωμάτευση περί φαρρυγολαρρυγγίτιδας ήταν πλαστό.

Στη Ρωσία εκείνη την εποχή το φιλανθρωπικό gala που διοργάνωσε το ίδρυμα Ομοσπονδία υπέρ παιδιατρικών νοσοκομείων προκάλεσε ιδιαίτερο θόρυβο. Οι κορυφαίοι στο είδος τους καλλιτέχνες Gérard Depardieu, Sharon Stone, Kevin Costner και Monica Bellucci επίσης συμμετείχαν μστο δείπνο με τον Πούτιν. Επίσης προς στιγμήν δημιουργήθηκε θέμα από ρωσικά ΜΜΕ που μίλησαν για σκάνδαλο αφού όπως ισχυρίζονταν τα χρήματα από την φιλανθρωπική εκδήλωση ποτέ δεν έφτασαν στα νοσοκομεία.Τα χρήματα έστω και με κάποια καθυστέρηση όπως συμβαίνει πολλές φορές σε τέτοιου είδους συναλλαγές καταβλήθηκαν έστω και με καθυστέρηση.

Η ιταλική διακιοσύνη έκρινε την Ornella Muti ένοχη για απάτη και την καταδίκασε σε ανώτερη ποινή φυλάκισης από αυτήν που είχε προτείνει οε εισαγγελέας δηλ. φυλάκιση (6,5 μηνών).Η ηθοποιός θα αποφύγει την έκτιση της ποινής αν θα καταβάλει στο Théâtre Verdi της Pordenone για διαφυγόντα κέρδη μια αποζημίωση της τάξης των… 30.000 ευρώ. (madame.lefigaro 27/2/15)

Το σημαντικό είναι ότι μια ημέρα μετά την δήλωση του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος ότι θα τιμωρήσει τον βουλευτή του γιατί συναντήθηκε με τον Άσαντ η ιταλίδα ηθοποιός κρίνεται ένοχη δια της τεθλασμένης από την ιταλική δικαιοσύνη γιατί συναντήθηκε με τον Πούτιν…….δηλ. αν θα συναντούσε τον Ομπάμα και τις κόρες του σε παρόμοια εκδήλωση στον Λευκό Οίκο η ηθοποιός θα θα ετύγχανε της ίδιας αντιμετώπισης από την ιταλική δικαιοσύνη…για αντίστοιχο αδίκημα;
dimpenews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *