H Apple προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα μετά το iPhone

H Apple προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα μετά το iPhone

Ο διάδοχος του iPhone δεν θα είναι μία συσκευή όπως όλες οι άλλες, καθώς μέσα στα επόμενα χρόνια, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει κάτι νέο που θα υπερβαίνει τις τωρινές ταμπέλες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Business Insider, η Apple έχει ξεκινήσει ήδη να ασχολείται με το τι θα μπορούσε να διαδεχθεί ένα τόσο επιτυχημένο δημιούργημα όπως είναι το iPhone, με ορίζοντα τουλάχιστον πενταετίας. Το νέο προϊόν εκτιμάται ότι θα έχει τη μορφή γυαλιών, ίσως παρόμοιων με ό,τι είχε παρουσιάσει η Google στο παρελθόν. Η πιο πιθανή χρονιά που θα παρουσιάσει κάτι τόσο καινοτόμο η Apple θεωρείται πως είναι το 2022, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μία δεκαετία προτού να γίνει μία πλήρης αντικατάσταση ενός smartphone από κάτι τόσο διαφορετικό που θα μπορεί να συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά ενός κινητού και μίας wearable συσκευής ταυτόχρονα.

Τα γυαλιά που εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει η Apple εντός του 2022 πιθανολογείται ότι θα είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής του πώς οραματίζεται η εταιρεία την επόμενη ημέρα στον κόσμο των smartphones. Μία ακόμα πρόταση αναμένεται να παρουσιαστεί από την αμερικανική εταιρεία το 2023, η οποία θα μοιάζει περισσότερο με γυαλιά ηλίου. Σε όλες τις περιπτώσεις, η Apple θα προικίσει με τεχνολογία ενισχυμένης πραγματικότητας τα γυαλιά της, κάτι που για πολλούς αναλυτές θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο.

Ήδη η Apple έχει παρουσιάσει λογισμικό AR για το iPhone, τρία εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να αναπτύξουν εφαρμογές για αντίστοιχες λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, ο Tim Cook, έχει εκφράσει την άποψή του για το μέλλον του iPhone και τη σχέση του με την τεχνολογία Ενισχυμένης Πραγματικότητας, σημειώνοντας με νόημα ότι αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε σε καθημερινή βάση με την τεχνολογία. Όλοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο mobile βήμα της Apple.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *