H Asus παρουσιάζει το νέο της gaming smartphone

H Asus παρουσιάζει το νέο της gaming smartphone

Δείτε ακόμα

  • Samsung: Μαζική παραγωγή της 12Gb LPDDR5 Mobile DRAM για premium smartphones 19/07 12:30
  • FinSpy: Νέες εκδόσεις για στοχευμένη παρακολούθηση iOS και Android συσκευών 16/07 14:53

Το Asus ROG Phone II είναι βελτιωμένο σε πλήθος σημείων και υπόσχεται να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του μοντέρνου gamer.

To νέο gaming smartphone της Asus βασίζεται στον προκάτοχό του, κάτι που προκύπτει και από τις σχεδιαστικές γραμμές τους, αλλά εμφανίζεται βελτιωμένο σε όλα τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά του, προκειμένου να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σε όσους θέλουν να ψυχαγωγούνται εν κινήσει. Αναλυτικότερα, στο Asus ROG Phone II υπάρχει μία οθόνη διαγωνίου 6.69 ιντσών με συχνότητα ανανέωσης 120 Hz, ενώ η μνήμη RAM έχει πλέον εκτοξευθεί στα 12 GB για να μην υπάρχουν κολλήματα πάσης φύσεως. Στο θέμα του επεξεργαστή υπάρχει και εδώ μία ιδιαιτερότητα, καθώς στο εσωτερικό του υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 855 Plus, η βελτιωμένη εκδοχή του γνωστού chipset, η οποία για πρώτη φορά μπαίνει σε ένα smartphone και τρέχει σε ταχύτητες 2.96 GHz.

Στη λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών του Asus ROG Phone II τις εντυπώσεις κερδίζει και η μπαταρία των 6000 mAh. Το πεδίο του imaging φροντίζει μία διπλή κάμερα με αισθητήρα 48 και 13 Megapixel στο πίσω μέρος. To smartphone αυτό μπορεί να προσφέρει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε στα 128, είτε στα 512 GB, απαραίτητο στοιχείο για ένα gaming smartphone το οποίο θα πρέπει να έχει τον απαραίτητο χώρο, προκειμένου να αποθηκεύονται όλα τα παιχνίδια. Δεν δίνεται, πάντως, η επιλογή της επέκτασης μνήμης με τη χρήση καρτών microSD.

H τιμολογιακή πολιτική που αναμένεται να ακολουθηθεί στο νέο μοντέλο εκτιμάται ότι θα είναι παρόμοια με εκείνη του προκατόχου του, δηλαδή η απλή έκδοση να ξεκινά από τα 800 ευρώ περίπου και η πιο καλά εξοπλισμένη να φτάνει έως και τα 1100 ευρώ. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Asus δεν είχε δώσει επίσημες πληροφορίες για τις τελικές τιμές του νέου μοντέλου, ούτε για το πότε θα το δούμε στις αγορές.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *