H Insta360 Go είναι μία action κάμερα με βάρος λιγότερο από 20 γραμμάρια

H Insta360 Go είναι μία action κάμερα με βάρος λιγότερο από 20 γραμμάρια

Τα χαρίσματα της Insta360 Go δε σταματούν μόνο στην ευκολία χρήσης της, αλλά και στα τεχνολογικά της χαρακτηριστικά.
Με βάρος 18 γραμμαρίων, η Insta360 Go μπορεί να βρίσκεται διαρκώς καρφιτσωμένη πάνω στον κάτοχό της, ενώ και το πραγματικά μικρό της μέγεθος είναι ικανό να προσφέρει ευελιξία και αναπάντεχες λήψεις κάτω από όλες τις συνθήκες, αφού ο κάτοχός της μπορεί να τη φορά σαν μενταγιόν. Ένα από τα εμφανή της πλεονεκτήματα είναι το ότι έχει προικιστεί με την τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας FlowState που της επιτρέπει να τραβά λήψεις που δεν… ζαλίζουν ακόμα και όταν την κρατά κανείς υπό γωνία σε έντονους κραδασμούς. Το μέγεθός της το επιτρέπει αυτό, καθώς μοιάζει περισσότερο με ένα flash drive παρά με μία action camera υψηλών επιδόσεων.

Η ποιότητα των εικόνων που τραβά φτάνει στο Full HD, ενώ ειδικές διατάξεις με μαγνήτες της επιτρέπουν να μένει σταθερή στη θέση της, άσχετα από τη δραστηριότητα που επιλέγει να κάνει κάποιος μαζί της. Στο εσωτερικό της φιλοξενεί ένα γυροσκόπιο έξι αξόνων, μαζί με έναν αισθητήρα 3040×3040 pixels. Το μικρό της μέγεθος δεν επιτρέπει την καταγραφή πολύ μεγάλων αποσπασμάτων σε χρονική διάρκεια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της λειτουργίας hyperlapse, με τη βοήθεια της οποίας μπορεί να καταγραφεί σε μικρή χρονική διάρκεια μία ολοκληρωμένη εμπειρία.
Υπάρχει και η δυνατότητα της λήψης βίντεο σε αργή κίνηση με κάποιους περιορισμούς, ενώ η ειδική θήκη φόρτισης μπορεί να λειτουργήσει και ως αποθηκευτικό μέσο για το μικροσκοπικό gadget. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το smartphone του χρήστη, προκειμένου να μπορεί να γίνει εν κινήσει η επεξεργασία των βίντεο που τραβά κανείς μαζί της, όπου μπορεί να γίνει κανονικό μοντάζ με την προσθήκη μουσικής και την εφαρμογή ειδικών εφέ και να αποσταλεί το κάθε κλιπ στα κοινωνικά δίκτυα απευθείας.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *