H JBL παρουσιάζει ακουστικά που φορτίζουν από το φως

H JBL παρουσιάζει ακουστικά που φορτίζουν από το φως

Την πλατφόρμα crowdfunding του Indiegogo επέλεξε η JBL για την προώθηση μίας καινοτόμου ιδέας στα ακουστικά.

Τα JBL Reflect Eternals είναι ακουστικά τύπου over the ear, τα οποία υπόσχονται υψηλή ηχητική απόδοση ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα, όπως είναι η κίνηση στην πόλη, ενώ δεν υπάρχει η ανάγκη φόρτισης των μπαταριών τους. Τα ακουστικά έχουν ένα ειδικό πάνελ στο πάνω μέρος που επιτρέπει την φόρτιση από τον ήλιο ή το φως σε εσωτερικούς χώρους. Η JBL υπόσχεται απεριόριστη αυτονομία με τα νέα της ακουστικά. Ο λόγος που επέλεξε την πλατφόρμα crowdfunding η εταιρεία είναι επειδή θέλει να δει τις αντιδράσεις του κοινού σε όσα παρουσιάζει.

Στο εσωτερικό τους τα ακουστικά της JBL έχουν μία μπαταρία χωρητικότητας 700 mAh που προσφέρει αυτονομία 24 ωρών με μία μόνο φόρτιση δύο ωρών μέσω διεπαφής USB. Το υλικό που περιβάλλει τα ακουστικά και χρησιμοποιείται για τη στήριξη των ακουστικών στο κεφάλι του κατόχου τους είναι κατασκευασμένο στη Σουηδία και ονομάζεται Powerfoyle. Είναι ένα ειδικό υλικό που μπορεί να αντλεί ενέργεια τόσο από το φυσικό όσο και από το τεχνητό φως, ενισχύοντας έτσι τη συνολική αυτονομία των ακουστικών.

Εκτός από το ζήτημα της μεγάλης αυτονομίας, τα JBL Reflect Eternals μπορούν να χρησιμοποιούνται και ως hands free ενός κινητού, αφού επιτρέπουν τη σύνδεση μέσω Bluetooth. Υποστηρίζουν, επίσης, τη χρήση του Google Voice Assistant και του Amazon Alexa, για φωνητικές εντολές και την πραγματοποίηση κλήσεων. Με τη βοήθεια της συνοδευτικής εφαρμογής, ο κάτοχός του έχει τη δυνατότητα να προβεί σε επιμέρους ρυθμίσεις, όπως είναι το επίπεδο μείωσης θορύβου που θα προσφέρουν τα ακουστικά.

Τα νέα ακουστικά της JBL θα ξεκινήσουν να διατίθενται σε όλους τους ενδιαφερόμενους από τον Οκτώβριο του 2020 και έπειτα, με την τιμή τους στις ΗΠΑ να διαμορφώνονται στα 144 δολάρια, μέσα από την καμπάνια crowdfunding του Indiegogo.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *