H LG παρουσιάζει ένα gaming monitor με άμεση απόκριση

H LG παρουσιάζει ένα gaming monitor με άμεση απόκριση

Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο UltraGear Nano IPS gaming monitor 38GL950G-B, που ενσωματώνει λειτουργίες υψηλής απόδοσης, όπως είναι ο χρόνος απόκρισης 1 ms.

Η οθόνη που παρουσίασε η LG έχει ως στόχο της την ικανοποίηση των αναγκών των απαιτητικών gamers και είναι διαθέσιμο σε διαγώνιο 37,5 ιντσών. Παράλληλα, υποστηρίζει το 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, προσφέροντας χρωματικό εύρος 35% μεγαλύτερο από το sRGB 100%, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας για την αναπαραγωγή ακόμα πιο ζωντανών σκηνών στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, παρέχει ομαλή κίνηση χωρίς απώλειες στα καρέ και αλλοιώσεις της οθόνης, φαινόμενα που προκαλούνται από τη διαφορά μεταξύ του ρυθμού των καρέ της κάρτας γραφικών και του ρυθμού ανανέωσης.

Η μεγάλη κυρτή οθόνη με αναλογία διαστάσεων 21:9, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία gaming, καθώς διαθέτει εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα των 175 Hz, χάρη στην οποία τα αντικείμενα ενισχύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια για ακόμα πιο ομαλό παιχνίδι, με πολύ ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα. Υποστηρίζει, επίσης, VESA DisplayHDR 400, παρέχοντας μια ρεαλιστική εμπειρία, καθώς οι gamers έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης.

Παράλληλα, το νέο monitor διαθέτει όμορφο σχεδιασμό και Sphere lighting 2.0, που υπερβαίνει τα όρια του έμμεσου φωτισμού, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την καταπόνηση των ματιών. Με τη λειτουργία συγχρονισμού ήχου, το UltraGear monitor ενεργοποιείται ανάλογα με τους δυναμικούς ήχους του παιχνιδιού, ενώ η λειτουργία συγχρονισμού βίντεο, ενεργοποιείται ανάλογα με τα χρωματικά οπτικά εφέ που εμφανίζονται στο monitor, βοηθώντας τους χρήστες να μπουν πλήρως στον κόσμο του παιχνιδιού που επιλέγουν.

Το UltraGear 38GL950G-B με IPS panel όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel. Καθώς αυξάνονται οι δυνατότητες των υπολογιστών, αλλά και οι λεπτομέρειες στο gaming, μία οθόνη όπως αυτή εκτιμάται ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *