H έκπληξη των Rolling Stones

Άνω κάτω έγινε το Παρίσι μέσα σε μία μόλις ώρα. Αιτία, τα tweets του συγκροτήματος των Rolling Stones που ανακοίνωσαν από το πουθενά την αποψινή τους συναυλία σε…μυστικό χώρο, τον οποίο μόνο 700 τυχεροί θα γνωρίζουν. Κανείς άλλος….

Να σημειωθεί ότι τα 350 διπλά εισιτήρια, την ξαφνική πώληση των οποίων ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το συγκρότημα των γερόλυκων, κόστιζαν έκαστο μόλις 15 ευρώ, ενώ η ουρά που σχηματίστηκε έξω από το γνωστό κατάστημα, το οποίο και τα είχε κατά αποκλειστικότητα, ήταν μάταιη…δεδομένου ότι εξαντλήθηκαν σε μόλις 12 λεπτά.

Κάθε κάτοχος εισιτηρίου θα έχει την τιμή το όνομά του να αναγράφεται πάνω στο συλλεκτικό εισιτήριο, το οποίο και θα παραλάβει ονομαστικά, με επίδειξη της ταυτότητάς του στο μέρος που θα διεξαχθεί η μυστική συναυλία.

Να σημειωθεί ότι θα απαγορεύονται αυστηρά απόψε στον χώρο της συναυλίας κινητά τηλέφωνα, κάμερες, φωτογραφικές μηχανές και μαγνητόφωνα. Γεγονός που ενισχύει τις φήμες των τελευταίων ωρών που θέλουν τους Stones να γυρίζουν απόψε το επόμενο live-dvd τους…

xorisoria.org

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *