H Vodafone παρουσιάζει το μέλλον των ψηφιακών υποδομών στον Πειραιά

H Vodafone παρουσιάζει το μέλλον των ψηφιακών υποδομών στον Πειραιά

Η Vodafone Hellas προχωρά σε μια σειρά από επενδύσεις στις ψηφιακές υποδομές, φέρνοντας το Giga Network, με υπερυψηλές ταχύτητες Fiber και δίκτυα FTTH και FTTC σε ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά.

Ταυτόχρονα, εγκαινιάζει το δεύτερο Phygital Store πανελλαδικά που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία λιανικής. H Vodafone επενδύει στρατηγικά στον Πειραιά και έχει κατασκευάσει εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών FTTH και FTTC στα αστικά κέντρα τηλεπικοινωνιών Πειραιά και Φρεαττύδας που μπορεί να συνδέσει έως και 55 χιλιάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στην περιοχή, συμβάλλοντας στο να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Αττικής και το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, Giga City, όπως το ονομάζει η εταιρεία.

Με το Vodafone Giga Network, το σπίτι μεταμορφώνεται σε Giga Home και φέρνει υπερύψηλες ταχύτητες Giga Fiber 100 και 200 Μbps, δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού με το Giga Wifi αλλά και αδιάλειπτη επικοινωνία. Παράλληλα, για τους εταιρικούς πελάτες, η ολοκληρωμένη λύση Vodafone Giga One έρχεται να συνδυάσει τη σταθερή τηλεφωνία και το Internet με την κινητή τηλεφωνία για πραγματικά αδιάλειπτη επικοινωνία και υψηλές ταχύτητες 100 και 200 Mbps.

Με την ολοκλήρωση των έργων κατασκευής των δικτύων FTTH και FTTC που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Vodafone Ελλάδας, το ιδιόκτητο Vodafone Giga Network θα συνδέει με τις πιο σύγχρονες ψηφιακές υποδομές περισσότερα από 450.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις πανελλαδικά. Και θα συμβάλλει στη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινωνίας που θα επιταχύνει την οικονομική και κοινωνική πρόοδο, θα είναι ανοιχτή σε όλους και δεν θα επιβαρύνει με τις δραστηριότητές της τον πλανήτη και το φυσικό περιβάλλον.

Το ανανεωμένο της κατάστημα της Vodafone στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87 του Πειραιά, το οποίο είναι το πρώτο phygital store που ανήκει σε franchisee συνεργάτη της εταιρείας, τον κ. Αντώνη Ζαβαλάρη. Το νέο κατάστημα φέρνει το Connected Home – το σπίτι του μέλλοντος – που χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το Internet of Things σε όλους τους καταναλωτές.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *