H Xiaomi παρουσιάζει το πρώτο κινητό με κάμερα 108 Megapixel

H Xiaomi παρουσιάζει το πρώτο κινητό με κάμερα 108 Megapixel

To Xiaomi Mi Note 10 ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό θέτοντας νέα πρότυπα στην κατηγορία των camera phones.

Στο νέο μοντέλο της εταιρείας συναντάμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη έναν αισθητήρα 108 Megapixel, με δύο τηλεφακούς, μία κάμερα των 2 Megapixel για φωτογράφιση macro, καθώς και μία κάμερα με ευρυγώνιο φακό των 20 Megapixel. Οι δυνατότητες zoom του συστήματος αυτού προβλέπουν επιδόσεις 5x σε οπτικό zoom, 10x σε υβριδικό zoom, αλλά και 50x σε επίπεδο ψηφιακού zoom. O πενταπλός φακός στο πίσω μέρος είναι κάτι που εφαρμόζει για πρώτη φορά η Xiaomi με ιδιαίτερες δυνατότητες, όπως την τεχνολογία Super Pixel που επιτρέπει την συγχώνευση 4 Pixels σε ένα, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να τραβά φωτογραφίες εξαιρετικής ευκρίνειας στα 27 Megapixel.

Για να γίνει κατανοητό το πόση σημασία δίνει η Xiaomi στο κομμάτι του imaging, αξίζει να σημειωθεί ότι το Mi Note 10 έχει κάμερα 32 Megapixel στο μπροστινό μέρος για τις selfies. Θα υπάρχει και ενσωματωμένος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη της συσκευής, με άμεση απόκριση.

H οθόνη είναι τεχνολογίας AMOLED, με διαγώνιο 6.47 ιντσών και ανάλυση 2340×1080 pixel. O επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 730G, συνοδεύεται από μνήμη RAM 6 GB, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB. H μπαταρία είναι υψηλής χωρητικότητας στα 5260 mAh, στοιχείο που πιστοποιεί ότι θα μπορεί να αντέχει για παραπάνω για δύο ημέρες λειτουργίας.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα για την επικείμενη κυκλοφορία του Xiaomi Mi Note 10, μιλούν για διατήρηση της φιλοσοφίας του προσιτού χαρακτήρα των συσκευών της εταιρείας, αφού αυτή η πρόταση θα διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές στην τιμή των 400 ευρώ περίπου. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πάντως, δεν είχε γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της εταιρείας για την τελική τιμή του μοντέλου.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *