H Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας συμμετείχε στη μεγαλύτερη τουριστική παγκοσμίως έκθεση του Βερολίνου

Για τέταρτη χρονιά η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας συμμετείχε στη μεγαλύτερη τουριστική παγκοσμίως έκθεση, αυτήν του Βερολίνου.
Την Ένωση εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρός της κ. Γιάννης Αικατερινίδης.
Μεταφέροντας τις εντυπώσεις του εστίασε στην προσπάθεια που κατεβλήθη φέτος ώστε να… προβληθεί ενιαία και ολοκληρωμένα η Κρήτη και στα θετικά μηνύματα των αποτελεσμάτων της όλης προσπάθειας για το νησί και την περιοχή της Σητείας.
«Φέτος για πρώτη χρονιά η Κρήτη συμμετείχε ενιαία στη συγκεκριμένη έκθεση με εκπροσώπηση από όλους σχεδόν τους Συλλόγους του νησιού. Επικοινωνήσαμε όσο το δυνατόν καλύτερα το brand name “Κρήτη”. Υπήρχε πολύ μεγάλη προσπάθεια κι από την Περιφέρεια στο κομμάτι αυτό κι αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν σε αυτήν την κατεύθυνση.
Επικεντρωθήκαμε στην προβολή και στην προσφορά κρητικών προϊόντων στη διάρκεια της έκθεσης στον κόσμο, είτε επρόκειτο για επισκέπτες, είτε για tour operators, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για παράδειγμα τα εξαιρετικά κρασιά, μεταξύ των οποίων και αυτά του Τοπλού Σητείας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους κ. Σταφυλάκη και Ντουράκη, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς για να κεράσουν όλο αυτό τον κόσμο», σημείωσε.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
anatolh.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *