Hμαρτον με τα ντοκυμαντέρ του Σκαϊ

Καθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα ο τηλεοπτικος σταθμός ‘Σκάϊ’ συνεχίζει το ίδιο βιολί …

Προβάλλει συνεχώς ντοκυμαντέρ αμφισβήτησης του θανάτου του Ιησού , της Ανάστασής Του , της ταφής Του ,της θείας φύσης Του, της σχέσης Του με τη Μαρία Μαγδαληνή και όλα τα συναφή που χρόνια τώρα έχουμε βαρεθεί να ακούμε στα κηρύγματα των αθεων.

Και φυσικά, όχι ότι διαφωνώ με την …..
προβολή αυτών των ντοκυμαντέρ – δημοκρατία , άλλωστε έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει και να πιστεύει ό,τι θέλει – , αλλά διαφωνώ απόλυτα με τον τρόπο και το χρόνο που αυτός ο σταθμός επιλέγει να το κάνει.

Σχετικά με τον τρόπο , προσωπικά μου φαίνεται πολύ πιο δημοκρατικό να προβάλει ντοκυμαντερ και των δύο πλευρών και να αφήνει τον κόσμο ελευθερα να σχηματίζει γνώμη . Αυτό είναι σίγουρα πιο ‘δημοσιογραφικό ‘ , αλλά και πιο σωστό, αφού η μονομερής προβολή αγγίζει τα όρια της προπαγάνδας . Θα ήταν σαν να πρόβαλε στην πολιτική , ειδήσεις μόνο για το ΠΑΣΟΚ , για παράδειγμα.

Όσον αφορά το χρόνο που το συγκεκριμένο κανάλι επιλέγει για την προβολή αυτών των έργων , σίγουρα η επιλογή της Μεγάλης Εβδομάδας είναι μεγάλο φάουλ . Και αυτό γιατί αυτές τις ημέρες όλοι οι πιστοί θέλουν να τιμήσουν το Θάνατο και την Ανάσταση του Κυρίου . Ας περιμένει να περάσουν αυτές οι μέρες και ας κάνει μετά προβολή αυτών των θεμάτων, γιατί πλέον έχει καταντήσει γραφικό. Είναι σαν αυτούς που αγοράζουν τα δυναμιτάκια για την Ανάσταση και τα σκάνε όταν περνάει ο Επιτάφιος , για να τη σπάσουν στους πιστούς.

Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, ναι, το έχουμε καταλάβει το πόσο πολύ θέλετε να αντίκειστε στα χρηστά ήθη , αλλά τουλάχιστον δείξτε επίπεδο και σεβασμό στον συνάνθρωπο. Πολιτισμένοι άνθρωποι ελπίζουμε ότι είστε.

Αναγνώστης
________________________________________________________________________

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑ’Ι΄ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ”ΓΑΜΟ” (!) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (!) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΦΟΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ”ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΔΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΣΟΥ” ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.. ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ

όταν Σταυρώθηκε ο Ιησούς ήταν παρών κοντά στον Σταυρό τις στιγμές εκείνες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μαθητές Τον είχαν εγκαταλείψει. Και τότε ο Διδάσκαλος αναθέτει στον αγαπημένο Του μαθητή τη Μητέρα Του, «Παρθένο Μητέρα σε παρθένο μαθητή ανέθεσε», λέγοντας σε Εκείνη: «Γυναίκα, ιδού ο υιός σου», και κατόπιν στον Ιωάννη: «Ιδού η μήτηρ σου».

Από την ώρα εκείνη, ο Ιωάννης παρέλαβε στο σπίτι του την Παρθένο Μαρία και μέχρι την Κοίμησή Της, παρέμεινε στα Ιεροσόλυμα υπηρετώντας Αυτήν σαν πραγματική του μητέρα.

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ…

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.

Αναγνώστης

tromaktiko

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

24 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Κάποια από τα άρθρα σας τα μεταφέρουμε στο blog μας, Η Απολλώνια Αδελφότης.

    Βοηθείστε μας περαιτέρω στην προσπάθεια μας και συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Οι ιστότοποι μας:: http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com
    http://diktyoellinwn.wordpress.com
    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  4. striker

    Yparxei tetoio kanali den to kserw,,,,,den paei na gamiuei o an8ellinaw oikologos thw poytas,,forofygas kata syneidhsi ,,panv ston pono twn malakvidwn poy trexoyne na fitepsoyn diden….ksypniste,,ka8e dentraki poy bazeis esy file moy aytos 1000 euro ekptvsi apo ton foro exei…..as min trteksetai kai 8a deite gia pote kleinh kai aytos ,,se xrono miden……

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΘΑ 'ΒΑΣΑΝΙΣΩ', ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ, ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ναι,φοβουντε εσας και το παπαδαριο σας
    τοσο σας κοβει προβατα,πτωχοι τω πνευματι…
    καθειστε οπως ειστε,κλειστε περισσοτερο τα ματια,πιστεψτε ακλονητα οτι σας κυνηγουν και φατε αδιαμαρτυρητα ο,τι σας σερβιρουν χρονια τωρα

    και πως να καταλαβετε απο αλλες γευσεις,αφου μονο σκατα σας ταϊζουν

    εμπρος δυναμωστε την πιστη σας,προσευχηθειτε αμαρτωλοι

    Reply
  7. Ανώνυμος

    O SKAI κάνει την προπαγάνδα του για των "αφανισμό" των Ελλήνων.
    Αβάντα του κάνουν και τέτοιου είδους ποστ:

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/vs_23.html

    Όταν όλοι αυτοί καταφέρουν να διαλύσουν Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, ο σκοπός τους θα έχει επιτελεσθεί.

    Λαθρομετανάστες και Έλληνες έχουμε γίνει ένας αχταρμάς.Τι απομένει;
    Να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχτούμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
    Γιατί δεν "χτυπάνε" το Ισλάμ,Καθολικούς,Σαϊεντολόγους,Βουδιστές και όποια άλλη "θρησκεία" υπάρχει;
    Την αίρεση μπορείς να τη διαλύσεις ανά πάσα στιγμή, το ψέμα,απλά δεν υπάρχει.

    Ο Χριστιανισμός όμως είναι βαθιά πίστη.
    Ο Χριστός είχε πει, όσοι πιστοί προσέλθετε.
    Με το ζόρι κανείς δεν "πήγε" με τον Χριστό.
    Το κοράνι ξέρετε τι λέει για τους μη ισλαμιστές;

    Καλή Ανάσταση σε όλους.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ας δυναμωνουν την πιστη μας τετοια γεγονοτα. δε χρειαζεται φανατισμος.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Δυστυχώς όλα αυτα τα "ντοκυμαντέρ" προβάλονται κατα κόρον στο discovery channel και το national geografic, και απλά τα δικά μας κανάλια αναπαράγουν χωρίς ντροπή. κ εντάξει τα ξένα κανάλια προπαγανδίζουν προς όφελος των ιδιοκτητών τους. τα δικά μας γιατί το συνεχίζουν χωρίς να σκέπτονται ή να ντρέπονται??? να δούμε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας ακόμα…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    23 Απριλίου 2011 11:15 π.μ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΩΡΑ ΚΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Γιατι ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ μερικοι με το ΧΡΙΣΤΟ;;;

    Γιατι κανενας δεν ασχολειται με τους ΒΟΥΔΑ, ΑΛΑΧ, ΜΠΑΧΩΜΕΤ, ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ, ΜΑΤΡΕΪΓΙΑ κλπ.κλπ.κλπ.

    Γιατι ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ με κατι που κατα τη γνωμη τους δεν υπαρχει;;;;

    Ποτε δεν ειδα και δεν ακουσα καποιον να ασχολειται με καποια αλλη θρησκεια;;; Γιατι τοση ενοχληση με το Χριστιανισμο;;;;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Tα προβαλουν σε τακτα χρονικα διαστηματα καθόλη τη διαρκεια της χρονιας μηπως και ξεφυγει καποιος απο την προπαγανδα!!!

    Η πλακα ειναι με το "ντοκυμαντερ" της Μ.Πεμπτης. Καποιοι φανατισμενοι εβραιοι "ερευνητες" ειχαν στοιχεια οτι ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.

    Οι εβραίοι λενε ήταν ΚΑΛΟΙ και ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ….Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ!!!!!!!

    Πολυ γελασα….

    Και μιας και λεμε για προπαγανδα ας βρει καποιος και ας αναρτήσει την ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΛΕΙΕΝΟΥ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ Ως "ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ….

    Reply
  13. Pantoptis

    Βαστάτε γερά συμπατριώτες; Δεν υπάρχει απο το ΣΚΑΙ ο παραμικρός σεβασμός στην χώρα και τους πολίτες. Καλά που είναι και ο ΣΚΑΙ ωστε να αναγνωρίζουμε τους προδότες της σύγχρονης γενιάς μας.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    σας φοβιζει ρε χριστιανοταλιμπαν η αληθεια !
    σας τρομαζει !
    πρεπει επιτελους να καταλαβετε οτι οι βροντες,δεν ειναι οι κλανιες του (εβραιου) θεου σας

    Reply
  15. Ανώνυμος

    iera ellas

    Εκτός αν υποστηρίζεις ότι ο Ιησούς είχε σχέση με τη Μαρία Μαγδαληνή

    Reply
  16. Ανώνυμος

    iera ellas

    Δηλαδή υποστηρίζεις ότι ο Γέρος του Μοριά ήταν ένας gay ?

    Αν όχι μην λοιδορείς κανέναν συμπατριώτη σου .

    Reply
  17. Ανώνυμος

    περιμένετΕ μάθετΕ στηρίζετΕ
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΙ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ AGB
    ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ο φίλος που έκανε το post έχει απόλυτο δίκιο.

    Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο χύνουν το αντιχριστιανικό τους φαρμάκι πλουσιοπάροχα και σε τεράστιες δόσεις σε ανυποψίαστους ή 'ευάλωτους' τηλεθεατές.

    Παλαιότερα το 'ντοκιμαντέρ' τα έβαζαν αργά το βράδυ, τώρα πλέον παίζουν μέρα μεσημέρι προκλητικότατα. Σε χθεσινό τους περί ευρέσεως του τάφου του Ιησού, μεταξύ των άλλων τον Έβγαλαν ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος με την Μ Μαγδαληνή και είχαν και ένα παιδί τον ιούδα…

    ΕΛΕΟΣ…. Αμάν πιά!!!!!!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Διαμορφώνει μια εικόνα αυτό το τσοντοκάναλο ότι
    ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

    Όταν θα έρθει όμως ή ώρα και θα δούμε τραγελαφικές καταστάσεις να εξελίσσονται εις βάρος αυτού του ναού της<< ηδονής του χλευασμού >> να θυμούνται ότι τιμωρείται μόνο η απρόκλητη επίθεση .
    Κανένας εισαγγελέας να αποδώσει κατηγορίες που αναλογούν σε αυτό το τσοντοκάναλο ?

    Πρίν κάποιος κακομοίρης Έλληνας νομίσει ότι μπορεί να πάρει το νόμο στα χέρια του ?

    Ξυπνάτε τώρα γιατί κατόπιν εορτής θα είναι αργά και για εσάς.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ …..ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *