H ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Αφορμή για την έκφραση από την πλευρά μου, της σχεδόν αυτονόητης πραγματικότητας στάθηκε ένα σχόλιο του Σπύρου Κουτρούλη που δημοσιεύτηκε στην “ΡΗΞΗ” του Σεπτεμβρίου και…

αναφέρεται στην συνέντευξη του Μπερνάρ Ανρί Λεβί, του γάλλοεβραίου σιωνιστή “φιλοσόφου” (κατ΄εμέ φιλοσοφίζοντος δημοσιογραφίσκου) που έδωσε στο γαλλικό περιοδικό ” L’ EXPRESS ” και στην οποία επιτίθεται στην Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία!
Άν και ο σχολιαστής αντικρούει επιτυχώς τις φιλοσοφίζουσες ανοησίες του Λεβί, αυτό το κάνει παίρνοντάς τον στα σοβαρά, άν και στο τέλος μη αντέχοντας υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς του Κορνήλιου Καστοριάδη για τον Λεβί και τους ομοίους του : “σαλτιμπάγκοι, σαλταδόροι, επαγγελματίες της μπούρδας …”

Σε πολλά μπορεί να δυσκολεύεται να συμφωνήσει κανείς με τον Καστοριάδη αλλά εδώ εκφράζει απόλυτα όλους όσους δεν έχασαν το νού τους και το φως τους τυφλωμένοι από καλογυαλισμένα τενεκεδάκια.

Ο λόγος που εγώ αναφέρομαι στην συνέντευξη αυτή του Λεβί, είναι γιατί δεν θεωρώ την επίθεσή του στην Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία, ούτε τυχαία ούτε αυθόρμητο προϊόν στοχασμού.

Η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική εξουσία, έχει εξαπολύσει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Ελληνικού Έθνους, με κυρίαρχο ορατό μέτωπο και σκοπό την οικονομική υποδούλωση της χώρας.
Αλλά το πραγματικά κυρίαρχο μέτωπο παραμένει εν πολλοίς ακόμη αθέατο.
Η Ελλάδα για τον παγκόσμιο σιωνισμό είναι καίριος σαν στόχος, όχι μόνον για την γεωγραφική της θέση (γεωπολιτική, γεωστρατηγική, γεωλογική με πλούσιο υπέδαφος και τουριστική), αλλά κυρίως για την τεράστια πολιτισμική παράδοση που έχει φορτίσει για χιλιάδες χρόνια τις πολιτισμικές μπαταρίες της ανθρωπότητας.
Και γιατί, την πολιτισμική αυτή παράδοση, την διατηρεί ανέπαφη χάρη σε δύο ασφαλιστικές δικλείδες. Την Ορθοδοξία και την Ελληνική γλώσσα!
Είναι γνωστό σε όλους, ότι οι ηγεμόνες του διεθνούς κεφαλαίου θέλουν να επιβάλλουν μια παγκόσμια “διακυβέρνηση”, έτσι την ονομάζουν. Φυσικά όλοι ξέρουμε πως πρόκειται για παγκόσμια δικτατορία, βλέπουμε άλλωστε πως κυβερνάει ήδη τη χώρα μας το πρωθυπουργικό φερέφωνό τους μαζί με τα αγορασμένα ραδιοτηλεοπτικά μέσα…
Δεν διστάζουν δε να διατυμπανίζουν συχνά (φερέφωνο και μέσα) πως χρειαζόμαστε την “παγκόσμια διακυβέρνηση” και μάλλιστα γρήγορα.
Όμως, φυσικό εμπόδιο στα σχέδιά τους αυτά αποτελεί η πολιτισμική παράδοση της Ελλάδας!
Η Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία, έστω και σαν παλιό ξεχασμένο σχήμα, σαν μια ανέφικτη πιά ανάμνηση του ιδεατού πολιτεύματος πρέπει να σβηστεί, από τις ψυχές των ανθρώπων!
Είναι όμως, εδώ στην Ελλάδα, η Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία, απλά μια ανέφικτη ανάμνηση του ιδεατού πολιτεύματος;
Όχι και το ξέρουν!!!
Το διαπίστωσε ό τραγικά χαμένος Νίκος Πουλατζάς όταν αναζητούσε το πρότυπο της μη αυταρχικής κοινωνίας και έφτασε μπροστά στις πρωτοχριστιανικές κοινότητες!
Και πάλι θα μου πείτε πάνε δυό χιλιάδες χρόνια από τότε!
Άρα έχει πιά χαθεί το αρχαίο εκείνο πολίτευμα ή υπάρχει ακόμα;
Εάν θέλετε λοιπόν να δείτε πού ζεί η Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία σήμερα, μπορείτε ( οι άνδρες ) να επισκεφθείτε το Άγιον ¨Ορος!!!
Εκεί θα δείτε πώς παίρνονται οι αποφάσεις από το ανώτατο όργανο που είναι η Σύναξη της Ιεράς Κοινότητος, πώς και ο τελευταίος μοναχός μπορεί να παρουσιαστεί ενώπιον της Συνάξεως εάν έχει σοβαρό ζήτημα.
Να η ορθοδοξία ως δικλείδα ασφαλείας πώς διατηρεί το παλαιό εκείνο πολίτευμα.
Αλλά και η γλώσσα διατηρώντας την επαφή με τα αρχαία κείμενα, εμποδίζει την αμνησία!
Επομένως να γιατί ο ώς προς την φιλοσοφία αγράμματος Λεβί επιστρατεύτηκε από τους πάτρωνές του, επίδοξους παγκόσμιους κυβερνήτες, να χτυπήσει την Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία!
Γιατί αυτοί οι καταραμένοι Έλληνες, την διατηρούν ζωντανή μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια!!!
Βέβαια ο Λεβί λέει απίστευτες αρλούμπες, τις οποίες ανασκευάζει όπως είπα επιτυχώς ο Σ. Κουτρούλης.
Εγώ βέβαια δεν θα τον έπαιρνα στα σοβαρά, μόνο την πρόθεση των πατρώνων του θέλω να επισημάνω με το παρόν κείμενο.
Και θα τον αγνοούσα, ακριβώς όπως διδάσκει η Ορθόδοξη παράδοσή μας να αγνούμε τον διάβολο!
Κι αν αυτό σε κάποιους φανεί παιδιάστικο γιατί δεν πιστεύουν πως υπάρχει διάβολος τους συμβουλεύω να δούνε τί λέει ο Βaudelaire στο προσωπικό του ημερολόγιο “Πύραυλοι ή η καρδιά μου γυμνή” για το θέμα της ύπαρξης του διαβόλου.
Στους άλλους που πιστεύουν και θεωρούν υπερβολική τη θέση μου, να ταυτίζω τις απόψεις του Λεβί με δαιμονιώδεις ρήσεις, θα παραθέσω λίγες φράσεις από την συνέντευξή του, για να δείτε πώς χρισιμοποιεί το σπουδαιότερο εργαλείο του πάτρωνα των πατρώνων του δηλ του διαβόλου, το παράλογο!!!
Είναι κοινή πεποίθηση άλλωστε των Ορθοδόξων ότι όπου ανιχνεύεις το παράλογο, από πίσω στέκει ο διάβολος!
Ακούστε τα ακροβατικά παράλογα του Λεβί:
“Ο ολοκληρωτισμός γεννιέται από τον “θάνατο του Θεού” όπως τον περιγράφει ο Νίτσε, η Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία είναι ολοκληρωτική, άρα πρέπει να την ξεχάσουμε” !!!
Και μετά από ένα παραλλήρημα ψεμμάτων φτάνει στο άκρον άωτον του παραλόγου:
“Τί είναι ένα “άτομο” για έναν Αθηναίο της υψηλής εποχής; Έχει συνείδηση; (δηλαδή η νομοθεσία εκείνης της εποχής, μας πληροφορεί ότι η Αθηναϊκή Δημοκρατία απαρτίζονταν από άτομα παντελώς ασυνείδητα!) Απολαμβάνει την ελευθερία, την αυτονομία που θα ήταν η πηγή του εγώ του;
(Δεν φτάνει δηλαδή που ήταν ανελεύθερα άτομα, δεν είχαν καν την στοιχειώδη νοημοσύνη να αυτονομούνται και άρα να απομονώνονται στο “εγώ” τους!!!)
Ή μήπως διαθέτει την ικανότητα να υποτάσσεται στους νόμους ενός πεπρωμένου που δεν είναι παρά δευτερεύον, ανθρώπινα μακρινό! (Τόσο μακριά νυχτωμένοι δηλαδή οι Αθηναίοι, που αναζητούσαν την αρετή ως προορισμό του ανθρώπου, δευτερεύοντα πράγματα που μας απομάκρυναν από την παλαιολιθική αξία της δύναμης του κυνηγού!!!)»

Εδώ όμως, στην επόμενη φράση, η διαστροφή του ξεγυμνώνεται σε έναν οίστρο παραλόγου. Ρωτάει πονηρά όπως πριν, αντί να σχηματίσει ευθέως αρνητική πρόταση και εμμέσως πλην σαφώς, κατηγορεί την Αθηναϊκή Δημοκρατία για έλλειμα λογικής!!!:

«Διαθέτει μια θέληση που να διακρίνεται από τη λογική και να είναι ικανός να την προσδιορίσει;»

Τί φτηνοί δηλαδή που ήταν οι Αθηναίοι και η Δημοκρατία τους και δεν είχαν την λογική του “Εγώ” αλλά από τότε υμνούσαν το “Εμείς”!!!
Αρκετά όμως παρέθεσα από τον ακατονόμαστο Λεβί, ικανά να προκαλέσουν εμετική διάθεση στον μέσο ευαίσθητο αναγνώστη.

Επιστρέφω στο θέμα μου λέγοντας πως είναι αδύνατον με αγράμματους ψευδοφιλοσόφους (αφού κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν καταδέχεται να πεί τέτοιες αρλούμπες) η νέα εποχή των τραπεζιτών, να παραπλανήσει τους Έλληνες που στο γενετικό τους κώδικα έχουν γραμμένη την όντως θεολογία, την αληθινή φιλοσοφία, την ποίηση!

Οι σιωνιστές βέβαι θα συνεχίσουν τον απέλπιδο αγώνα τους, να αφανίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό.
γιατί το μεγάλο εμπόδιο γι αυτους είναι το Ελληνικό ΄Έθνος…
Δεν χρησιμοποιώ τυχαία τον όρο “Έθνος” ούτε αυτοί βάζουν τα οργανάκια τους (π.χ. Δραγώνα) να ειρωνεύονται τον όρο”Έθνος” ως φαντασιωσικό, γιατί κι εμείς το ξέρουμε όπως κι εκείνοι πάντοτε το έχουν σάν τεράστιο καρφί στη μνήμη τους, μέσα στην φράση του Χριστού προς τους προγόνους τους:

« …δια τούτο η βασιλεία του Θεού αρθήσεται αφ υμών και δοθήσεται έθνει, ποιούντι τους καρπούς αυτού»
( Επειδή είσαστε άκαρποι) γι αυτό θα πάρει ο Θεός από σας (την απστολή να διδάξετε στους ανθρώπους) την βασιλεία του Θεού και θα την δώσει σε ένα έθνος (από την ιστορία απεδείχθη ότι εννοούσε το ελληνικό), το οποίο θα δώσει τους καρπούς του (διδάσκοντας και τα άλλα έθνη).

Θα αφήσουμε τους σιωνιστές τραπεζίτες να εξαπλώσουν την νέα εποχή τους, αφανίζοντας την πολιτισμική κληρονομιά ολόκληρης της ανθρωπότητας, χαρίζοντας στον καθένα μας ένα κελλί γεμάτο “ελευθερία” και “αυτονομία”;

Δεν νομίζω…

http://oimos-athina.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

 1. Romanos

  Εσύ δηλ. διάβασες το άθρο μου και είσαι με τον σιωνιστή;
  Ή άκουσες για Χριστό και δαιμονίστηκες;

  Πήγαινε να δείς που πίστευαν ο Κολοκοτρώνης κι ο Μακρυγιάννης που μας λευτέρωσαν για να μπορείς εσύ να λές τις ανεγκέφαλες μπούρδες σου περί δολοφόνων…(Έ αυτό με τον Άγ. Διονύσιο δεν το είχα ακούσει, μ΄έκανες και γέλασα, νάσαι καλά!!!.

  Μόνο που ο Άρειος Πάγος ήταν το ανώτατο όργανο εκτελεστικής εξουσίας και επειδή τα Ελληνικά σου μάλλον δεν φοράνε και τα καλά τους, δεν εννοούμε εκτελεστικό απόσπασμα αλλά εφαρμογή των νόμων!!!)

  Ένδοξη αυτοκρατορία: Μέγας Κωνσταντίνος (Ξέρω, ξέρω, φονιάς κλπ,κλπ) Διάταγμα ανεξιθρησκείας (διάταγμα των Μεδιολάνων 1600 χρόνια τουλάχιστον μπροστά από την εποχή του)
  μεταφορά της πρωτεύουσας στο πιό κομβικό σημείο του πλανήτη, αλλά γιατί κουράζομαι;
  Εσύ και οι όμοιοί σου έχετε αποφανθεί μετά από μελέτη…αμελέτητη.

  Όσο για τον Γεννάδιο να πλένεις το στόμα σου πρίν τον πιάσεις στα ανόσια χείλη σου κι αυτά που λές είναι ασύστολα ψεύδη.
  Ο Γενάδιος είπε ότι είναι πρώτα Χριστιανός και μετά Έλληνας αυτό δηλαδή που έλεγαν όλοι οι αγωνιστές που πολεμούσαν πρώτα για του Χριστού την πίστη την Αγία και μετά για της Πατρίδος την Ελευθερία!!!

  Και έτσι μας λευτέρωσαν με σύμβολο το Σταυρό!!!
  Είτε το θέλεις είτε όχι!!!

  Τον Βαρθολομαίο δεν τον έχω ακούσει να λέει αυτά τα αίσχη που του αποδίδεις, αντίθετα τον έχω ακούσει να λέει ότι το Πατριαρχείο είναι σε ομηρεία…

  Η εθελοτυφλία και το αντίθεο πνεύμα είναι το βουτυράκι στο ψωμί της νέας εποχής…

  Είσαι μαζί τους ( με τους τραπεζίτες) και δεν το ξέρεις καιρός να πάς σ΄άλλο blog νεοεποχίτικο!!!

  Φόρα το τσιπάκι σου και θα δείς πως σου πάει…

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ;ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΗΣ!!!
  ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΣ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΤΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.ΑΛΛΑ ΓΙα ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ. 1)ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Ο ΓΕΝΑΔΙΟΣ;2)ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ;3)ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΑΡΝΙΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ;4)ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ;

  Reply
 3. Romanos

  Ολόκληρο άρθρο έγραψα και σας δείχνω πώς οι σιωνιστές θέλουν να ξηλώσουν το πρότυπο της άμεσης δημοκρατίας και εσείς το χαβά του άφρονα.
  Εγώ δεν πιστεύω σε θρησκείες, σε νεκροφιλικά συμπτώματα, πιστεύω σε ζωντανό Θεό στον οποίο πίστεψαν όλοι οι Έλληνες (Διονύσιος Αρεοπαγίτης ξέρεις ποιός είναι;) και μεγαλούργησαν με μιά αυτοκρατορία που κράτησε 1100 χρόνια και όταν έπεσε οι Έλληνες με σύμβολο τον Σταυρό του Χριστού (υπάρχει ακόμα στην σημαία μας θυμάσαι;)την λευτέρωσαν!!! |
  Εγώ δεν φοράω το τσιπάκι κανενός γιατί ο Θεός μου με θέλει ελεύθερο!!
  Όσο για τον Ηράκλειτο νομίζω δύο ρήσεις του είναι αρκετές

  1 "Των μεν θείων τα πολλά, απιστίη διαφυγγάνει μη γιγνώσκεσθαι"

  (Τα πιό πολλά από τα θεία πράγματα μας διαφεύγουν από απιστία και μένουν άγνωστα)

  2 "Αξύνετοι ακούσαντες κωφοίσιν εοίκασι. φάτις αυτοίσιν μαρτυρεί παρέοντας απείναι"

  (Οι άφρονες άν και ακούν επειδή δεν καταλαβαίνουν μοιάζουν με κουφούς. Σ΄αυτούς ταιριάζει η παροιμία: Παρόντες απουσιάζουν)

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΦΙΛΕ ROMANE ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΣΥ Ο ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ, ΡΙΞΕΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΛΕΞΗ "ΑΝΑΘΕΜΑ" ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΕΛΑ ROMANE ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ.

  Reply
 5. Romanos

  Δεν φταίει κανένας άλλος, ΄παρά μόνον εγώ που επειδή συμπαθώ τα παιδιά του ξυπνήστε ρε τους στέρλνω τα άρθρα μου!!!

  Με τόση φραπεδοξαπλώστρωση που σας δέρνει η επικράτηση της ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

  Καληνύχτα ανεγκέφαλοι

  δωδεκαθεϊστές, εβραιοεγκεφαλοπλυμένοι και το κακό συναπάντημα!
  Θα σας έλεγα να διαβάσετε Ηράκλειτο αλλά μπορεί να τον βγάλετε κι αυτὀν ανθέληνα!!!

  Πάτε να προβάρετε το τσιπάκι που θα σας φορέσουν.

  Τέλος οι δημοσιεύσεις μου εδώ!!!

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Τα μόνο όπλα των Εβραίων ήταν πάντα το χρήμα και η συνομωσία. Σε όλα τα άλλα είναι μίζερα, στενοκέφαλα ανθρωπάκια. Άν τολμήσουν να αναμετρηθούν με το ελληνικό πνεύμα, ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε παρακμή, είναι χαμένοι από χέρι.

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ 8.17 ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΑΛΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΑΡΒΑΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ

  Reply
 8. Ανώνυμος

  ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ…ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ…….ΚΡΙΜΑ.

  Reply
 9. Ανώνυμος

  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

  ΜΑΣ ΕΘΕΡΨΑΝ ΜΑΣ ΤΑΙΣΑΝ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΑΝ
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
  Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΔΡΕΥΕΙ (ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ)

  Reply
 10. m

  ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΛΕΣ.Ο ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ ΓΕΝΑΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ"ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ". Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΤΙ "ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ;" ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ.

  Reply
 11. Ανώνυμος

  H άμεση δημοκρατία είναι αυτή που ζούμε σήμερα.
  Σε μιά προσεκτική μελέτη του ορισμού, μεταξύ άλλων, διαπιστώνουμε ότι οι συμμετέχοντες στην άμεση δημοκρατία ήταν προιόν της ιδίας παιδείας, έτσι ώστε η εκάστοτε ανάγκη λήψης αποφάσεων να είναι συναφής.
  Μην γελιέστε, σήμερα ζούμε μια άμεση δημοκρατία.
  Οι κυβερνήτες που διοικούν τις υπό κατοχήν χώρες είναι προιόν της ιδίας παιδείας, είναι απόφοιτοι δικών τους πανεπιστημίων, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Για να παίρνουν αποφάσεις συναφείς με τον τελικό σκοπό.
  Κάλλης Κων/νος
  Ιστορικός

  Reply
 12. Ανώνυμος

  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΉΤΗΡΙΑΣΕΙ ΜΕ ΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

  ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ..

  Reply
 13. Ανώνυμος

  ΤΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΕΤΕ???ΑΦΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ….ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟ ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *