“H Σταμάτη κάνει σχέδια για το πως θα πεθάνει”

Νέα παράταση στην αγωνία της Βίκυς Σταμάτη έδωσε χθες το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας που…

ζήτησε να αναβληθεί η έκδοση της απόφασης επί της αναστολής της ποινής μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς αναστολή.

Η Βίκυ Σταμάτη δεν παρέστη ούτε αυτή τη φορά στο δικαστήριο εξαιτίας της εύθραστης κατάστασης της υγείας της. Όπως τόνισε ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Φουντουλάκης στην κατάθεσή του, πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη: “Πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει διαρκώς σχέδια για το πως θα πεθάνει! Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στη δικαστική διαδικασία” σημείωσε ο κ. Φουντουλάκης, ο οποίος είχε επισκεφτεί την καταδικασθείσα ασθενή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο Δρομοκαϊτειο.

Μάλιστα ο καθηγητής αναφέρθηκε και σε ένα επεισόδιο που είχε η Βίκυ Σταμάτη, κατά το οποίο παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις. “Είχε βγει στο διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της!” είπε χαρακτηριστικά.

Εspresso

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *