Ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ δεν είναι Hacker από το MIT !

Σε αντίθεση με τις μαλακίες που κυκλοφορούν στο internet, (και από σοβαρά υποτίθεται ειδησεογραφικά sites) χρησιμοποιώντας μάλιστα τη φωτογραφία του ηθοποιού Matthew Gray Gubler που παίζει στο “Criminal Minds”, ο Παναγιώτης Δάνης δεν
είναι Hacker από το MIT.

Μετά την παραίτηση του Στέλιου Στασινόπουλου, ειδικού γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επέλεξε για νέο ειδικό γραμματέα τον κ. Δάνη.

Ο Παναγιώτης Δάνης υπήρξε μεταξύ άλλων προϊστάμενος: της ΥΠΕΔΑ Αθηνών, της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου του υπουργείου Οικονομικών και της Π.Δ. ΣΔΟΕ Αττικής.

Ο νέος επικεφαλής γνωρίζει όσο λίγοι το ΣΔΟΕ. Ο νέος ειδικός γραμματέας έχει παρελθόν στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από το 1997. Μία εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη του ΣΔΟΕ (10 Απριλίου 1997) ο Παναγιώτης Δάνης παραιτήθηκε καταγγέλλοντας ότι η στελέχωση του σώματος σε μεγάλο βαθμό έγινε αναξιοκρατικά. Οι σχετικές εισηγήσεις, ανέφερε στην επιστολή παραίτησης, στο μεγαλύτερο μέρος τους υπήρξαν προϊόν συνδιαλλαγής. Και κατέληγε ότι είναι λάθος να προσφέρονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ως λάφυρο για επίλυση συνδικαλιστικών επιδιώξεων και προσωπικών φιλοδοξιών.

Δελτίου Τύπου του υπουργείου Οικονομικών:
«Δελτίο Τύπου
Έγινε αποδεκτή από την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών η παραίτηση του κ. Στέλιου Στασινόπουλου Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Νέος Ειδικός Γραμματέας αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Δάνης. Ο κ. Παναγιώτης Δάνης υπήρξε μεταξύ άλλων προϊστάμενος: της ΥΠΕΔΑ Αθηνών, της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου του Υπουργείου Οικονομικών, και της Π.Δ. ΣΔΟΕ Αττικής.»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *