Iταλία: Ο σύζυγος της Αλεσάντρα Μουσολίνι ερευνάται εάν εμπλέκεται σε εκπόρνευση ανηλίκων

Ο Μάουρο Φλοριάνι, σύζυγος της ιταλίδας γερουσιαστή Αλεσάντρα Μουσολίνι και…

πρώην στέλεχος της οικονομικής αστυνομίας (Guardia di Finanza), είναι ανάμεσα στα πρόσωπα σε βάρος των οποίων διεξάγεται έρευνα από την εισαγγελία της Ρώμης για εκπόρνευση ανηλίκων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης Ιλ Μεσατζέρο, στο κινητό τηλέφωνο του Φλοριάνι βρέθηκαν αντίγραφα απεσταλμένων μηνυμάτων προς ανήλικες οι οποίες εκδίδονταν επί χρήμασι στην συνοικία Παριόλι της Ρώμης.

Ο σύζυγος της εγγονής του φασίστα δικτάτορα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, φέρεται να παρουσιάσθηκε οικειοθελώς προ ημερών ενώπιον δικαστικών για να υποστηρίξει ότι είναι αθώος και ότι δεν συνάντησε ποτέ τις ανήλικες.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη• πέραν του Φλοριάνι, σύμφωνα με την Ιλ Μεσατζέρο, ενέχονται στην υπόθεση αυτή ακόμη τουλάχιστον είκοσι πρόσωπα.

Οι πρώτες αποκαλύψεις για την υπόθεση είχαν γίνει τον Οκτώβριο του 2013, έπειτα από έρευνα σε διαμέρισμα της αριστοκρατικής συνοικίας Παριόλι όπου εκδίδονταν οι ανήλικες. Είχαν διαταχθεί τότε οι συλλήψεις πέντε προσώπων.

Οι δύο ανήλικες πρωταγωνίστριες-θύματα της υπόθεσης -δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών- δέχονταν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας των ιταλικών αρχών, δεκάδες τηλεφωνήματα την ημέρα στα κινητά τους τηλέφωνα από επίδοξους «πελάτες».

Πηγή: www.skai.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *