IFA 2014: Έμφαση στις κυρτές τηλεοράσεις από τη Sasmung

sam-1-thumb-largeΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Τα κυρτά μοντέλα αποτελούν για τη samsung έναν από τους βασικούς πυλώνες του τομέα οπτικοακουστικών προϊόντων, όπως φανέρωσε με τις ανακοινώσεις της στη χθεσινή δεύτερη συνέντευξη Τύπου της στην IFA. Αφιερωμένη αυτή τη φορά ειδικά για τον τομέα του home entertainment, η συνέντευξη έδειξε πως η εταιρεία θα αυξήσει σε 17 τις τηλεοράσεις με καμπύλο σχήμα που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Ο κορεατικός κολοσσός έδειξε επίσης μια 4Κ UHD τηλεόραση 105 ιντσών, που είαι εύκαμπτη, με συνέπεια να αλλάζουν σχήμα από οριζόντιο σε κυρτό κατά το δοκούν. Μάλιστα, το μοντέλο αυτό έρχεται με αναλογία διαστάσεων 21:9, ώστε να είναι προσαρμοσμένο στο αυθεντικό φορμά των ταινιών.

Αναλογία 21:9 είχε και η (μόνιμα) κυρτή TV 105 ιντσών και υπερυψηλής ευκρίνειας S9W που παρουσίασε στη γερμανική πρωτεύουσα. Έχει την ίδια καμπυλότητα με ένα γεωμετρικό τόξο ενός κύκλου ακτίνας 4,2 μέτρων, κάτι που σημαίνει πως η εμπειρία τηλεθέασης είναι παρόμοια για τον χρήστη, ανεξάρτητα από τη θέση που κάθεται ως προς τη συσκευή.

πηγη http://www.kathimerini.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *