INKA ΝΑ γίνει Λογιστικός Έλεγχος και εκτόνωση της Τρομοκρατίας

Το ΙΝΚΑ συμφωνεί με κάθε είδους αναλογικό και δίκαιο φόρο, υπό την …

προϋπόθεση να πηγαίνει στο σκοπό του και να έχει γίνει Λογιστικός Έλεγχος για τα προηγούμενα 10 χρόνια.
Το ΙΝΚΑ δεν συμφωνεί για κανένα φόρο ακινήτων και καθόλου για φόρο επί συνόλου περιουσίας, αλλά μόνο κατά ακίνητο που παράγει εισόδημα, και μόνο αν αυτό το εισόδημα δεν έχει φορολογηθεί πριν.
Το ΙΝΚΑ ξέρει και επαναλαμβάνει πως η κτήση ακινήτου έχει φορολογηθεί, και δεν μπορεί η κατοχή ακινήτου που η απόκτησή του φορολογήθηκε, να ξαναφορολογηθεί.
Μια τέτοια διαδικασία, είναι βίαια απόφαση διαδοχικής με μικρά τμήματα αφαίρεσης της περιουσίας του πολίτη.
Φόροι που δεν προβλέπονταν κατά τον χρόνο της οικονομικής συναλλαγής, δεν μπορούν να επιβληθούν αναδρομικά, παρά μόνο με την βία.
Εάν ασκείται νομιμοφανής τέτοιου είδους κυβερνητική βία, που δεν εξουσιοδοτήθηκαν για τέτοια, πως η ίδια η κυβέρνηση και οι 300 μαζί, καταδικάζουν κάθε βία που μετά αναπτύσσεται μεταξύ των στρωμάτων της κοινωνίας, υπό το πρίσμα και την άποψη, δεν βλέπεις, ότι θέλουν κάνουν, βλέπεις να τους ελέγχει κανείς, και εγώ θα κάμω το δικό μου στον διπλανό μου, στον γείτονα και σε όποιον βρεθεί μπροστά μου που να μην μου αρέσει η να μην πάει με τα νερά μου.
Επειδή δεν συμφωνούμε λοιπόν εμείς που στείλαμε αυτούς εσάς στην κυβέρνηση, για φόρους που δεν συμφωνήθηκαν και δεν προβλέπονταν στον χρόνο που έγινε η συναλλαγή απόκτησης αγαθού όπως το ακίνητο, για αυτό σας ζητούμε να μην αποφασίζετε ούτε να εφαρμόζετε βίαια μέτρα αφαίρεσης της περιουσίας μας.
Σας καλούμε να δείξετε με έμφαση την προσήλωσή σας στα νόμιμα και τα συμφωνημένα.
Σας τονίζουμε πως πρέπει να διακόψετε τον ταχύ δρόμο της νόμιμης βίας που ασκείται εσείς, ανελέγκτως μέχρι τις κάθε επόμενες εκλογές, για να φρενάρει από την εξωφρενική ταχύτητα τη βία που αναπτύσσεται στην συνείδηση των πολιτών ως μόνη διαφυγή, και παράγει μέχρι σήμερα τα λίγα, μπροστά στα πολλά που αλλιώς θα ακολουθήσουν.
Σας ζητούμε, επί τέλους να δεχθείτε εσείς οι ίδιοι που στείλαμε στην βουλή, και οι 300 σύσσωμοι, την έναρξη Λογιστικού Ελέγχου για την τελευταία 10ετία, ώστε να αποτελέσει βάσει αναφοράς, για να αποφεύγονται στο μέλλον ανάλογα.
Μόνο για αυτό.
Δεν μας ενδιαφέρει αν και ποιοί θα έπρεπε να πάνε φυλακή.
Δεν μας ενδιαφέρει αυτό.
Μας ενδιαφέρει, η προβολή, ότι δέχεται η κυβέρνηση πως δεν υπάρχει το ανέλεγκτο, και ότι αυτός που γίνεται, θα γίνει, Λογιστικός έλεγχος, θα διατηρεί εφεξής στους διαχειριστές της Ελληνικής Οικονομίας, πως θα επαναληφθεί, ώστε να μην μπορούν να συμβούν τα ίδια.
Η ανάγκη πολιτικής λύσης σε θέματα οικονομίας ασφάλισης κλπ, που δημιούργησε τα παρόντα, δεν θα είναι αποδεκτή ούτε από τους πολίτες, μετά το αποτέλεσμα του Λογιστικού Ελέγχου.
Και οι πολίτες καταλαβαίνουν πολύ καλά, πάρα πολύ καλά, όταν τους λες την αλήθεια.
Επειδή μπουκώσαμε στα ψέματα, τώρα χρειάζεται η αλήθεια, για να βγει το πολιτικό σύστημα από την ακραία καταφρόνια και να καμφθεί μέχρι να εξαφανιστεί η τρομοκρατία, που δεν βοήθησε πουθενά την ευημερία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *