Σε ποιες παραλίες- και όχι μόνο- θα βρείτε δωρεάν internet!

Οι περισσότεροι από εμάς πλέον είμαστε εθισμένοι στο διαδίκτυο και στις υπηρεσίες του. Έτσι
δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε ότι θα πρέπει να το… ξεχάσουμε κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών.
Κι επειδή δεν είναι δυνατόν να τρέχεις κάθε λίγο σε internet καφέ για να τσεκάρεις τα….
e-mail σου ή για να δεις τα…like σου στο Facebook το mediagate.gr έψαξε και βρήκε σε ποιές παραλίες της χώρας και όχι μόνο μπορείτε να βρείτε δωρέαν πρόσβαση στο internet.
Στην Αθήνα λειτουργεί το δηµόσιο ασύρµατο δίκτυο πρόσβασης στο Internet (athensWi-Fi) µέσω ειδικών κόµβων.
Μέχρι στιγµής υπάρχουν τέσσερα σηµεία ασύρµατης ευρυζωνικής πρόσβασης που λειτουργούν δωρεάν, µε πολύ καλή κάλυψη, στην πλατεία Συντάγµατος, στην πλατεία Κοτζιά, στο Θησείο και στο Γκάζι, στην Τεχνόπολη.
Φεύγοντας από το κέντρο της Αθήνας, δωρεάν Internet παρέχεται σε σηµεία τουριστικής σηµασίας, όπως είναι το λιµάνι του Πειραιά, ενώ σύµφωνα µε τα τελευταία στοιχεία του free-wifi.gr, της ελληνικής κοινότητας που ασχολείται µε το hotspotting, δωρεάν ασύρµατη πρόσβαση στο Internet, σε δηµόσιους χώρους, πλατείες, πάρκα, κτλ., προσφέρουν οι ∆ήµοι Αιγάλεω, Χαλανδρίου και Ν. Ηρακλείου.
Πιο πλούσια σε δωρεάν Wi-Fi hotspot είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς διαθέτει 37 σηµεία πρόσβασης από την Καλαµαριά ως τη συνοικία των Αµπελοκήπων, σχεδόν κατά µήκος της παραλίας.
Στους τουριστικούς προορισµούς του Ιονίου υπάρχουν 10 Wi-Fi hotspots πέντε στη Λευκάδα, τρεις στη Ζάκυνθο και από ένα σε Κέρκυρα και Κεφαλλονιά ενώ στα ∆ωδεκάνησα καταγράφονται 12 hotspots στη Ρόδο σε διάφορα σηµεία του νησιού όπως Ρόδος, Καλλιθέα, Αφάντου, Γεννάδι, Ψίνθος, Κοσκινού, Φιλέρηµος και 10 στην Κω.
Στην Κρήτη υπάρχουν 38 τέτοια σηµεία και συγκεκριµένα 17 στα Χανιά, 16 στο Ηράκλειο, δύο στο Λασίθι και τρία στο Ρέθυµνο.
Σίγουρα δεν είναι μόνο τα παραπάνω αλλά πλέον έχετε κάποια σίγουρα για να επιλέξετε τον προορισμό σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

http://www.mediagate.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *