Δεν άρεσε και πολύ το νέο… iPhone 5s

Με πολύ κακούς οιωνούς πραγατοποίηθηκε χθες στην Αμερική η παρουσίαση του νέου πολυαναμενόμενου iPhone 5s καθώς και του φθηνούiPhone 5c. Η παρουσίαση των νέων προϊόντων του κολοσσού apple δεν είχε…

τίποτα καινούριο να προσφέρει εκτός απο μια σημαντική πτώση στην τιμή της μετοχής της εταιρίας…

Το γεγονός ότι το 5s δεν έχει τίποτα ουσιαστικότερο να προσφέρει στο μέσο χρήστη, σε συνδυασμό με το ότι το φθηνό iPhone δεν θα είναι τόσο φθηνό τελικά απογοήτευσαν τους επενδυτές, αλλά και όσους περίμεναν με αγωνία το νέο κινητό τηλέφωνο. 

Βασικές διάφορες στο νέο κορυφαίο κινητό της apple ο γρηγορότερος επεξεργαστής, το νέο λειτουργικό iOS 7 καθώς και η επιλογή αγοράς σε χρυσό χρώμα, εκτός του λευκού και του μαύρου.

Κατά τα λοιπά σχεδόν όλα είναι ίδια για έναν καθημερινό χρήστη, με την επισήμανση ασφαλώς της εταιρίας πως τα πάντα έχουν βελτιωθεί. 

Σημαντική λειτουργική προσθήκη το ότι στο iOS 7 βασικές εφαρμογές γραφείου και επεξεργασίας εικόνας που στην Ελλάδα στοιχίζουν, προσφέρονται δωρεάν. 
Το νέο τηλέφωνο προσφέρεται στην τιμή των 199 δολαρίων με διετές συμβόλαιο, τιμή βέβαια που ούτε κατά διάνοια μπορούμε να περιμένουμε στην Ελλάδα. Το νέο τηλέφωνο της Apple αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο το στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2013.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *