Ispanika online – μαθήματα Ισπανικών online – Εκμάθηση Ισπανικών εξ αποστάσεως

***ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ***
Εάν θέλετε να μάθετε Ισπανικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν μένετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξειδικευμένα κέντρα ξένων γλωσσών για ενήλικες “Ευρωδιάσταση”.

Η Ευρωδιάσταση προσφέρει ταχύρυθμα live μαθήματα Ισπανικών μέσω Internet, αποκλειστικά για ενήλικες. Ο εξ αποστάσεως σπουδαστής παρακολουθεί το τμήμα που θα επιλέξει σε πραγματικό χρόνο, όπως και ο σπουδαστής που έχει φυσική παρουσία στην τάξη, συμμετέχοντας σε ένα “ζωντανό” μάθημα και αλληλεπιδρώντας με τους καθηγητές του και τους υπόλοιπους σπουδαστές. Μοναδική προϋπόθεση είναι να διαθέτει γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση Internet. Μιλάμε επομένως για κανονικά, πραγματικά, “ζωντανά” μαθήματα σε ένα καταξιωμένο φροντιστήριο ενηλίκων που δεν έχουν καμία σχέση με διάφορα “προϊόντα εκμάθησης” που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα προγράμματα Ισπανικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση μπορούν να επωφεληθούν από πολύ συμφέρουσες προσφορές:

1) Έως 65% έκπτωση στο ταχύρυθμο πρόγραμμα αρχαρίων (προετοιμασία για DELE Intermedio B2 σε 10 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν).

2) Δώρο 2η ξένη γλώσσα (για πρόγραμμα μέχρι ίσης αξίας με αυτό των Ισπανικών, με καταβολή μόνο εγγραφής και δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών).

Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα πλέον καταξιωμένα φροντιστήρια Ισπανικών για ενήλικες, με πάνω από 1.100 επιτυχημένους υποψήφιους DELE στο ενεργητικό της. Τα ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών που προσφέρει απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες σπουδαστές, με ανάλογα δομημένη ύλη.

Γενικές πληροφορίες για μαθήματα Ισπανικών και τα πτυχία Ισπανικών DELE

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *