Kεδίκογλου: “O πρωθυπουργός έμεινε έκπληκτος”

“Κινούμαστε θεσμικώς άψογα”

Την έκπληξη του Πρωθυπουργού όταν πληροφορήθηκε την απόφαση της μης προφυλάκισης των τριών βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου παραδέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1…

«Φυσικά υπήρξε μια έκπληξη», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε ότι ζητήθηκε από τον κ. Σαμαρά ενημέρωση για το θέμα.

Επισήμανε, ωστόσο, πως οι δηλώσεις που έκανε χθες ο ίδιος ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να επιτελέσει το έργο της», απηχούν και τις απόψεις του Πρωθυπουργού.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί δυσαρέσκειας του Μαξίμου για τη στάση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Χ. Αθανασίου και Ν. Δένδια αντίστοιχα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «είναι από τους στενότερους συνεργάτες του Πρωθυπουργού και έχουμε δουλέψει όλοι μαζί σε αυτήν την υπόθεση από κυβερνητική και πολιτική πλευρά».

Τόνισε ακόμη ότι «έχουμε μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη που κάνει τη δουλειά της» και ζήτησε από όλους να συνδράμουν το έργο της. «Κινούμαστε θεσμικώς άψογα», διαβεβαίωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Διεμήνυσε τέλος ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τον ευτελισμό των θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. «Υπάρχουν τρόποι να απαντήσουμε», υπογράμμισε.

defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *