Το “Φανερό …Kρυφό“ μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν προς την Ελλάδα!

Του Κώστα Γκαλιμάνη
Γερμανία

Η έκτακτη επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουγγαρία (17.3.15) δεν ήταν παρά ένα “Φανερό …Κρυφό“ μήνυμα προς την Ελλάδα:

 Φίλοι Έλληνες, όπως βλέπετε, ταξιδεύω στην Ουγγαρία – μέλος της Ε.Ε. όπως κι’εσείς – υπογράφω Συμβάσεις Δισεκατομμυρίων €, επιστρέφω αυθημερόν στο σπίτι μου τη Ρωσία και ουδείς στην Ευρώπη της Μέρκελ και του Σόιμπλε …έβγαλε τσιμουδιά! Εσείς, γιατί συνεχίζετε να ταπεινώνετε την, πάλε ποτέ ένδοξη, Πατρίδα σας και δεν με καλέσατε ακόμη να συνεργαστούμε για την άμεση επίλυση του οικονομικού σας προβλήματος – που αυτοί οι ίδιοι, με σατανική Μαεστρία, δημιούργησαν για να σας αφανίσουν(;;;) Διότι, δεν ανέχονται πλέον άλλο την ύπαρξή σας, δεν ανέχονται να είστε εσείς οι κληρο- νόμοι του πολιτισμού της Γης – κι’αυτοί να σκεπάζονται απ’τα …μαύρα σκοτάδια τους.

Αγαπητοί φίλοι της νέας ελληνικής Κυβέρνησης, καλέστε πάραυτα τον πρόεδρο Πούτιν και διαπραγματευτείτε μαζί του την Παραχώρηση Δικαιωμάτων Εκμετάλευσης του Γενικού Ορυκτού Πλούτου Ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου, μέχρι Τουρκία – σαν ελεύθερο και ανεξάρτητο Κράτος μέλος της Ε.Ε., όπως και η Ουγγαρία…!

Δεν έχει σημασία αν επιφέρει ή, όχι άμεσο αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση αυτή με τον πρόεδρο Πούτιν, σκοπός μας είναι η αντίδραση αυτών των …Ελληνο- φάγων “ετέρων“ μας – της Ε.Ε…!

Αμέσως μετά την είδηση μιάς τέτοιας …“Επίσκεψης Πούτιν“ στην Αθήνα, θα τους κάνει να συμπεριφέρονται σαν …αναστατωμένες Σφήγκες!

Σας υπόσχομαι ότι θα ζήσουμε στιγμές τραγελαφικές…!

Η σκέψη και μόνον ότι ρωσικές πολεμικές φρεγάτες, θα περιπολούν στο ελλη- νικό Αιγαίο, προστατεύοντας εκεί τα δικαιόματα της Ρωσίας, θα τους μετατρέψει από λυσσαλέες ύαινες – απέναντι στην Ελλάδα – σε σκυλάκια με κρυμένη την ουρά στα …σκέλια τους…!

Τότε θα δούμε πως αυτοί θα χορεύουν με το δικό μας σκοπό κι’όχι εμείς με το δικό τους – όπως έως τώρα…!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Κώστας Γκαλιμάνης Γερμανία

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *