Kαρφιά Δένδια στη Δικαιοσύνη για το χειρισμό της Χρυσής Αυγής

Αν ζητούσαν περισσότερα στοιχεία από την αστυνομία θα τα έδινε, δηλώνει ο Νίκος Δένδιας στην Ελευθεροτυπία, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για το χειρισμό της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη μετά και την χθεσινή απόφαση των ανακριτών να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης, Μίχος. Παναγιώταρος…

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει πως «αν είχαν ζητηθεί περισσότερα ή συμπληρωματικά στοιχεία, οι διωκτικές αρχές θα ζητούσαν περισσότερο χρόνο και θα έφερναν εις πέρας την εντολή που τους ανατέθηκε με την ίδια επιμέλεια και με τον ίδιο επαγγελματισμό που έχουν επιδείξει από πλευράς τους μέχρι σήμερα». 
Προσθέτει επίσης με αυστηρό τόνο και ουσιαστικά παίρνοντας αποστάσεις από άλλες εκπλήξεις που μπορεί να προκύψουν στην υπόθεση. 
«Ό,τι έγινε και ό,τι θα επακολουθήσει είναι αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης. Εύχομαι και ελπίζω να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων όλοι οι θεσμικοί παράγοντες που εμπλέκονται στη διερεύνηση της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης. 
Βρισκόμαστε στην αρχή». O Nίκος Δένδιας τόνισε πως η έρευνα για τη Χρυσή Αυγή «συνεχίζεται, και θα επεκταθεί, θα φτάσουμε μέχρι τέλους».
tsantiri.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *