Kanya Sesser: Ένα περιζήτητο μοντέλο χωρίς πόδια διαφημίζει εσώρουχα!! [φωτό, βίντεο]

1Mια 23χρονη από την Καλιφόρνια γεννημένη χωρίς πόδια είναι ένα περιζήτητο μοντέλο για φωτογραφίσεις εσωρούχων και μαγιό

 Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία, συνδυασμό κουράγιου  και πίστης στη ζωή. Η 23χρονη Kanya Sesser από την Καλιφόρνια, αποτελεί μοναδική περίπτωση στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας, καθώς παρά το ότι εκ γεννετής δεν έχει και τα δυο της πόδια, καταφέρνει να είναι ένα μοντέλο για εσώρουχα και μαγιό.

Και μάλιστα καλοπληρωμένο μοντέλο, καθώς καταφέρνει να κερδίζει σχεδόν 1.000 ευρώ την ημέρα από τις φωτογραφίσεις που κάνει.

Η Κanya σπάει κάθε ταμπού για το τι θεωρούμε όμορφο και σέξι στον κόσμο της μόδας. Η ίδια έχει αποφασίσει ότι η διαφορετικότητά της την κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο σέξι και επιθυμητή. Κάτι με το οποίο προφανώς συμφωνούν οι υπεύθυνοι των εταιριών και οι φωτογράφοι, οι οποίοι της εμπιστεύονται την προώθηση των ρούχων που φορά.

Η ιστορία της στο μόντελινγκ ξεκίνησε στα 15 της, ενώ τώρα πέρα από ομιλίες σε διάφορα συνέδρια ετοιμάζεται και για τους παραολυμπιακούς αγώνες του 2018. Η ίδια δηλώνει φανατική των εξτρίμ σπορ, ενώ σκοπεύει να αγωνιστεί στο μονοσκί θαλάσσης στους αγώνες στη Νότια Κορέα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *