Ρωσικά ΜΜΕ: Ψεύτικη η γέννα της Kate Middleton

Άρθρο στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα αμφισβήτησε πως η Kate Middleton γέννησε η ίδια το κοριτσάκι της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε,
παρουσιάζοντας πάντως σειρά επιχειρημάτων.

Το εν λόγω άρθρο της γνωστής ρωσικής εφημερίδας βασίστηκε στην «εμπειρογνωμοσύνη» διαφόρων γυναικών, που υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατον για μία γυναίκα να δείχνει όσο όμορφη έδειχνε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μόλις 5 ώρες μετά τη γέννα.

«Αν όντως γέννησε η ίδια το παιδί, τότε αυτό θα πρέπει να συνέβη πριν από αρκετές ημέρες», υποστήριξε μία Ρωσίδα, επισημαίνοντας ότι η μικρή πριγκίπισσα δεν δείχνει καν σαν νεογέννητο.

Σύμφωνα με τη Mirror που έβαλε στο μικροσκόπιο το συγκεκριμένο άρθρο, οι θεωρίες συνωμοσίας που προωθούνται από τα ρωσικά ΜΜΕ παρουσιάζουν εντυπωσιακή ποικιλία, με άλλους να λένε ότι το μωρό είναι τριών ημερών και άλλους ότι στην πραγματικότητα το γέννησε μία παρένθετη μητέρα.

«Η Kate πρέπει να φορούσε ψεύτικη κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες», είπε μία γυναίκα στην  Κομσομόλσκαγια Πράβντα ενώ μία άλλη Ρωσίδα τονίζει: «Ακόμα κι αν η γέννα είναι εύκολη, μία γυναίκα χρειάζεται πολλές ώρες ύπνου μέχρι να συνέλθει. Πρόκειται για ένα παραμύθι που προσπαθεί να μας ταΐσει μία οικογένεια φιγουρατζήδων».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *