Kindle Oasis: Νέο e-reader από την Amazon

Kindle Oasis: Νέο e-reader από την Amazon

amazon

Το νέο της e-reader παρουσίασε η Amazon: Σύμφωνα με την εταιρεία, τo Kindle Oasis διαθέτει την καλύτερη οθόνη Paperwhite που έχει υπάρξει ως τώρα, στις 7 ίντσες, είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία e-ink και διαθέτει ανανεωμένο φωτισμό.

Το νέο e-reader της Amazon διαθέτει οθόνη των 300 ppi με νέο «color adjustable» εμπρόσθιο φωτισμό. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον τόνο του χρώματος από «ψυχρό» σε «ζεστό», για την καλύτερη μετάβαση από την κατάσταση ανάγνωσης την ημέρα σε αυτή της νύχτας. Όπως υπογραμμίζεται, μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, και να προγραμματίσει τον τόνο της οθόνης για να αλλάζει μόνη της, ανάλογα εάν ο ήλιος είναι στην ανατολή ή στη δύση του.

Η νέας γενιάς τεχνολογία e-ink περιλαμβάνει επιτρέπει το ταχύτερο γύρισμα σελίδων, ενώ η συσκευή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μπορεί ο χρήστης να διαβάζει χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι. Επίσης, το Kindle Oasis είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι πιο ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα, ενώ είναι αδιάβροχο, καθώς μπορεί να αντέχει βυθισμένο σε γλυκό νερό βάθους μέχρι και δύο μέτρων για μέχρι και 60 λεπτά. Μία φόρτιση αρκεί για εβδομάδες, στη γνωστή «παράδοση» των Kindle.

Η διάθεσή του αρχίζει στις 24 Ιουλίου, και οι προπαραγγελίες στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει ήδη, στην τιμή των 249,99 δολαρίων για την έκδοση των 8GB και στα 279,99 δολάρια για την έκδοση των 32GB.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *