KKE:ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 76 ΔΙΣ

Ο λαός δεν πρέπει να χάνει άλλο χρόνο. Αρκετά κράτησε ο εμπαιγμός. Οι διαφωνίες διαφόρων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των άλλων αστικών κομμάτων είναι στο πως θα μοιραστούν τα 76 δις. που φιλοδοξούν να …..
αρπάξουν από το λαό την επόμενη τριετία.
Λαϊκή αφύπνιση τώρα, όλοι τη Δευτέρα στο Σύνταγμα με το ΚΚΕ για να διατρανώσουμε: Όχι στην πτώχευση του λαού, λαϊκή οργάνωση, αντεπίθεση για λαϊκή εξουσία και οικονομία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΜΕ…ΦΥΓΑΜΕ.ΒΟΛΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΤΗ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ…ΠΑΜΕ…ΒΟΛΤΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΚΑΝΑΛΟ!ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ……ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    7 15 σωστο ρε φιλαρακι μπραβο σου ο σαμαρασ θα μας καταστρεψει αν ερθει θα κλεισουν ολα θα ερθει πτωχευση κ δεν θα πληρωνεται κανεισ ειδικα αν γυρισει ο καραμανλησ την γαμησαμε θα χεζει κ θα τρωει…ο γιωργοσ το παλευει καλα σε 3 χρονια θα ειμαστε οκ με τισ μαλακιεσ του σκατοχοντρου

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΚΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΑΣΥΛΙΑ, ΜΙΖΕΣ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ΚΛΟΠΕΣ, ΠΟΥ ΉΣΟΥΝ ΚΚΕ;; Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΑΠΩΝ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΟΒΑΝ 5ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΡΕΧΑΤΕ. ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΙΑ!! ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΙΑ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.. ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ας κοιτάξει το ΚΚΕ να τα βρει, σε ένα βαθμό, με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα αριστερά κόμματα, μήπως και δημιουργηθεί σοβαρό πλειοψηφικό ρεύμα για να ανατρέψουν μαζί με το λαό τα σχέδια της νέας τάξης.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΚΕ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Οι ιστότοποι μας:: http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com
    http://diktyoellinwn.wordpress.com
    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

    Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Μέσω των ιστοτόπων: 1. Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης, 2. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων και 3. Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου, επιδιώκουμε την αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, παράσχοντας γνώση επί πολλών γνωστικών αντικειμένων. Επιδιώκουμε δε διά αυτών κατά κύριον λόγο, την οργάνωση Ελλήνων σε Κοινότητες και Εκκλησιες του Δήμου και την συγκρότηση τις καθοοδηγούσας αυτές, Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Η αφύπνισης μας είναι το πρώτο χρήσιμο και αναγκαίο, αλλα όχι επαρκές βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα.Όμως το δεύτερο και αναγκαίο βήμα, παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων σε δρώσες Κοινότητες Eκκλησιες τους Δήμου, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και το ιστορικό τους παρελθόν.

    Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

    Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.. ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΦΟΙ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ;; ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΑΦΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΤΕ;; ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥ΄ΟΜΑΣΤΕ;; ΆΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!! ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΚΕ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΕΩΝ!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΚΕ!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΔ.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕς ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΝΦ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    όλοι τη Δευτέρα στο Σύνταγμα με το ΚΚΕ..

    δλδ ρε ΚΚΕ αν πανε για τον ιδιο σκοπό χωρις
    τις κοκκινες σημαιες του ΠΑΜΕ αλλα με Ελληνικες σημαίες τι θα γινει..?
    ααα!! ναιιι!! ξεχασα… θα τους διωξετε…

    Μονο το ΠΑΜΕ ειναι εναντιον εε??
    ΒΡΕ ΑΙΙΙΙ ΣΙΧΤΙΙΙΡΡΡ με το κκε σας!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    τι καλα. ευτυχως που υπαρχει και το κομμουνιστικο κομμα ελλαδας για τη σωτηρια των προλεταριακων λαϊκων μαζων.φερτε κι αλλους λαθρομεταναστες , και δωστε τους ιθσγενειες, ξενοι εργατες αδερφια μας. διεθνιστικος μαρξισμος-λενινισμος για ριζοσπαστικο-ταξικο αγωνα κατα του κεφαλαιου απο τα κατω και απο τα πισω.

    αντε και γαμησου ρε ΚΚΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *