KKE:ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ «MEGA»

Ο κύριος Γ. Βαρδινογιάννης, πριν από αρκετά χρόνια είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια της οποίας προέβη σε γενικές καταγγελίες (γνωστές στο μεγαλύτερο βαθμό) σχετικά με τα κυκλώματα που κυριαρχούσαν τότε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ισχυρίστηκε ότι έχει φάκελο με στοιχεία. Η Αλέκα Παπαρήγα του ζήτησε να ……
δώσει τα στοιχεία αυτά στο ΚΚΕ για να τα αξιοποιήσει, καθώς και να τα δώσει και στα άλλα κόμματα. Πράγμα, όμως, που ο Γ. Βαρδινογιάννης δεν έκανε.

Από τότε και μέχρι σήμερα, το ΚΚΕ με πληθώρα παρεμβάσεων, εντός και εκτός Βουλής, κατήγγειλε και αντιπάλεψε τις αποφάσεις των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που συνέβαλλαν καθοριστικά στο να θεριέψει ακόμα περισσότερο τα νοσηρά – εγκληματικά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο των ΠΑΕ, του «στοιχήματος» και των εγκληματικών συμμοριών. Διαρκώς και σταθερά κατήγγειλε τη συγκάλυψη αυτών των φαινομένων, όχι μόνο από τις ΠΑΕ, τις κυβερνήσεις και γενικότερα τους μηχανισμούς του συστήματος. Καταγγελίες κατά προσώπων δεν έκανε, γιατί δεν είχε συγκεκριμένα στοιχεία.

Κατά συνέπεια, οι ισχυρισμοί του Γ. Βαρδινογιάννη, ότι όλα τα κόμματα ήξεραν την κατάσταση και σιώπησαν, σε ό,τι αφορά το ΚΚΕ είναι εντελώς ανυπόστατη.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που λέει σταθερά όχι στις ΠΑΕ, απαιτεί την κατάργησή τους και κάθε είδους επιχειρηματικής δράσης στον αθλητισμό. Λέει όχι στην εμπλοκή του ποδοσφαίρου και οποιουδήποτε άλλου αθλήματος στο «Στοίχημα» και στο τζόγο. Είναι το κόμμα που με το που ξέσπασε το πρόσφατο μεγάλο σκάνδαλο των «στημένων παιχνιδιών» και των εγκληματικών κυκλωμάτων, προειδοποίησε τους φιλάθλους ότι πρέπει να έχουν ανοιχτά τα μάτια και το μυαλό, γιατί πίσω από τις μεγάλες διακηρύξεις και τις έρευνες επιχειρείται μια μεγάλη συγκάλυψη και μια ψεύτικη εξυγίανση ενός ποδοσφαίρου που είναι εντελώς σάπιο και θέλει γκρέμισμα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *