La Mala Educacion

Μετά την κατάκτηση του Ελλαδικού χώρου από τους Οθωμανούς, ένα μικρό κομμάτι του πληθυσμού των Ελλήνων αποσύρθηκε στις άγονες ορεινές περιοχές της χώρας, προκειμένου μην υποταχθεί στους κατακτητές.

Σε αυτές ακριβώς τις….
άγονες ορεινές περιοχές της Ελλάδας, γεννήθηκε η ψυχοσύνθεση των ανταρτών και των ανυπότακτων, των Κλεφτών και των Αρματολών. Καθώς εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε οργανωμένος ελληνικός στρατός, οι Κλέφτες και οι Αρματολοί περιορίζονταν σε άτακτες επιθέσεις σε τουρκικές, κυρίως, δυνάμεις.

Ο μεγαλύτερος όγκος του πληθυσμού των Ελλήνων, παρέμεινε στις πεδινές περιοχές πλήρως υποταγμένος στις διοικητικές και στρατιωτικές αποφάσεις των Τούρκων κατακτητών.

Σήμερα, οι απανταχού Έλληνες, τιμούν τους Κλέφτες και τους Αρματολούς, καθώς ήταν η μοναδική μορφή αντίστασης που προέβαλλαν οι Έλληνες, ενάντια στον τούρκικο ζυγό.

***

Μετά την κατάκτηση της Ελλάδας από τα μεγάλα τραπεζικά καρτέλ την τελευταία εικοσαετία, ένα μικρό κομμάτι του πληθυσμού εντάχθηκε στο χώρο των αντιεξουσιαστών.

Καθώς η μοναδική μορφή βίας που ασκούν οι αντιεξουσιαστές, είναι βία στη βία της εξουσίας, οι αντιεξουσιαστές περιορίστηκαν σε επιθέσεις σε τράπεζες και πολυεθνικές.

Ο μεγαλύτερος όγκος του πληθυσμού των Ελλήνων, παρέμεινε προσκολλημένος στο ισχύον σύστημα, στηρίζοντας εμπράκτως τις πολιτικές που εφαρμόζονταν από τις ξένες “συμμαχικές” δυνάμεις.

Σήμερα, οι απανταχού Έλληνες, βρίζουν ή φοβούνται τους αντιεξουσιαστές, καθώς θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα, καίνε την ελληνική σημαία και με αυτόν τον τρόπο δεν τιμούν τους προγόνους τους που πέθαναν γι’ αυτήν.

Tyler Durden

RAMNOUSIA

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *