Τέλος εποχής του lifestyle

Αυτοί που κατηγορούν τον δημόσιο τομέα,είναι οι ίδιοι που σήμερα στέλνουν άνεργα παιδιά στα Σούπερ Μαρκετ έναντι αμοιβής 400 ευρώ

Δεν ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα, διάβασα όμως ένα άρθρο το πρωί στην Καθημερινή για το τέλος εποχής του lifestyle και πήρε στροφές το μυαλό μου.
Ακούω από πάρα πολλούς και βλέπω και εδώ μέσα αναρτήσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους και τους ιδιωτικούς. Μια ωραία παγίδα που έχει στήσει η κυβέρνηση δοσιλόγων και….
την ίδια ώρα δεν έχω ακούσει από κανένα παπαγαλάκι να μιλάει για όλο το φάσμα του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα!!!!!!
Δεν έχω σκοπό να χτυπήσω τους δεκάδες εκατοντάδες πληγέντες της κρίσης που είχαν στήσει μια μικρή ατομική επιχείρηση και με κόπο έβγαζαν τα μεροκάματα, αλλά ούτε και αυτούς που έκαναν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις ή καταστήματα ρουχισμού όλοι αυτοί είναι ο πραγματικά τιμημένος ιδιωτικός τομέας που ξεπούλησαν οι κατά καιρόν λαθρολάγνοι συνδικαλιστές του σοσιαλισμού…..
Ιδιωτικός τομέας αν δεν κάνω λάθος είναι και οι δεκάδες μαϊμούδες επιχιερήσεις που τις περασμένες δεκαετίες γέμιζαν τις σελίδες των αγγελιών με ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ και πήγαινες και σου έλεγαν να δουλέψεις ανασφάλιστος και με πληρωμή το ποσοστό από τις πωλήσεις που θα έκανες. Άλλες φορές ήταν βιβλία ξενόγλωσσα, άλλες εγκυκλοπαίδειες και μια σειρά από ταξιδιωτικές προσφορές και βιομηχανικά προϊόντα εισαγωγής. Γεμάτα τέτοια γραφεία όλο το κέντρο της Αθήνας. Αράδες οι αγγελίες και για μεσίτες και χρηματοικονομικούς συμβούλους.
Αυτές φυσικά τις αγγελίες που ήταν μέσα στη μαυρίλα από νομιμότητα δεν τις είδε κανένας ρεπόρτερ κανένας παπαγάλος;;;;
Και πάμε παρακάτω και θα επικαλεστώ και αρχικά γράμματα εκδότη για να μην μου πει κανένας ότι μιλάω χωρίς στοιχεία.
Υπήρξα δημοσιογράφος σε τρεις αθλητικές εφημερίδες και δύο πολιτικές, η μία του γνωστού αντιμνημονιακού δημοσιογράφου και η δεύτερη ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ο Γ.Κ. στις αθλητικές εφημερίδες τα μπάλωσα γιατί ταυτόχρονα ανέπτυξα δική μου δραστηριότητα και είχα εισόδημα από παραγωγή σε τηλεοπτικό σταθμό. Στην τελευταία όμως εφημερίδα όταν έπρεπε να αποφασίσω αν θα πάω στο δημόσιο ή την εφημερίδα ο εκδότης μου είπε να σταματήσω την απασχόληση μου στο δημόσιο και να περιμένω άλλους 6 μήνες μαθητείας χωρίς μισθό και χωρίς ασφάλιση για να γίνω μέλος των συντακτών!!!!!!!!!!!!!!!
Σαν τη δική μου περίπτωση εκατοντάδες νέοι και νέες πέρασαν μέσα από δημοσιογραφικά γραφεία και εκδοτικούς οίκους χωρίς μισθό, χωρίς ασφάλιση και το ερώτημα είναι αυτοί που σήμερα σχολιάζουν την επικαιρότητα και γνωρίζουν τα πάντα γιατί δεν κάνουν λόγο για έναν ατροφικό ιδιωτικό τομέα καθώς το μόνο κομμάτι του ιδιωτικού τομέα που είχε απολάβες ήταν οι δεκάδες εργολάβοι που είχαν σχέση με το βαθύ πελατειακό κομματικό κράτος……..
Θα σταματήσω εδώ γιατί αυτοί που κατηγορούν τον δημόσιο τομέα, για βουλευτές μιλάω, είναι οι ίδιοι που σήμερα με αντάλλαγμα μερικές ψήφους στέλνουν άνεργα παιδιά στα Σούπερ Μαρκετ έναντι αμοιβής 500 ευρώ. Θέλετε και καρφώματα 35 στον ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, 26 στον ΠΑΣΣΙΑ η πατριώτισσα η βουλευτίνα και από καμιά 20αρια σε διάφορα άλλα σουπερ μάρκετ ανά την περιφέρεια…….


Xatzianastasiou Xristos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *