Live παραλήρημα της Τρέμη! Τι έπαθε όταν άκουσε ότι ο Κασιδιάρης αθωώθηκε; [video]

Στo δελτίο ειδήσεων η Όλγα Τρέμη ξεκίνησε να μιλάει για τέσσερις πέντε μπουνιές κατά της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασσιδιάρη και φάνηκε ο…
εκνευρισμός αλλά και η αμηχανία της.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ η παρουσιάστρια φάνηκε να έχει εμπάθεια και εντέλει σύμπλεγμα εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο πόνος των πολιτικών εχθρών της Χρυσής Αυγής και των εγκάθετων δημοσιογράφων για την αθώωση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη για το επεισόδιο με την Κανέλλη τους οδήγησε σε απόγνωση, σε μια πρωτοφανή επίθεση στην Δικαιοσύνη και τέλος σε παραλήρημα, όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Όλγας Τρέμη που είπε αυτολεξεί: “Γιατί ήθελε ο Κασιδιάρης να του ζητήσει συγγνώμη η κα Κανέλλη; Επειδή της έριξε 4 μπουνιές στο πρόσωπο και επειδή το ΄κανε με τόση ψυχραιμία και τόσο λεπτομερή σχεδιασμό ούτως ώστε να μην της προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη;”. Μάλιστα αυτό το λογύδριο η Τρέμη το είπε κοιτώντας 2 φορές τα χαρτιά της για να το εκφωνήσει ακριβώς όπως της το είχαν γράψει.

Στο άκουσμα της παραληρηματικής ερώτησης της Τρέμη η δικαστική συντάκτρια του Μέγκα δεν μπόρεσε να κρύψει το μειδίαμά της και αφού στην αρχή “πήγε με τα νερά” της παρουσιάστριας στην συνέχεια δήλωσε για τον εκπρόσωπο Τύπου: “Έπαυσε εις βάρους του η δίωξη, καθώς ο Άρειος Πάγος έχει νομολογήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια ότι ένα χαστούκι ή μία μπουνιά δεν συνιστά επικίνδυνη σωματική βλάβη και θα πρέπει να πούμε ότι για αυτό το αδίκημα είχε καθίσει στο εδώλιο σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης”.

Δηλαδή η ίδια η δημοσιογράφος ομολογεί πως το εν λόγω περιστατικό στο οποίο επένδυσαν πολιτικά και δημοσιογραφικά οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής με εκατοντάδες συκοφαντικά άρθρα και σχόλια, ανακοινώσεις και αμέτρητες ώρες λάσπης μέσα από τα κανάλια τους δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα… χαστούκι που δόθηκε εν βρασμώ ψυχής ως απάντηση στην λεκτική επίθεση και στην χειρονομία της Κανέλλη. Θα κάνουν μήνες να το χωνέψουν.

Πρέπει όμως να το χωνέψουν γιατί έρχεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και τότε ΔΕΝ θα δικάσουν οι παρουσιαστές, τα παπαγαλάκια και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αλλά δικαστές επί πραγματικών περιστατικών και όχι τερατολογιών!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *