Εντατικά μαθήματα προετοιμασίας Lower Michigan για ενήλικες με κόστος μόνο 99 € το μήνα.

Pre-Lower και Lower σε 8 μήνες (Οκτώβριος 2012-Μάιος 2013) σε ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων με δίδακτρα μόνο 99 € το μήνα (ή 75 € το μήνα για 2 σπουδαστές).

Ένας ενήλικος που θέλει να προετοιμαστεί για το Lower έχει συνήθως αρκετό καιρό να ασχοληθεί με Αγγλικά (ασχέτως αν διατηρεί επαφή μέσω της καθημερινότητας). Αυτό σημαίνει ότι, για να έχει επιτυχία η προσπάθειά του, θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθεί σε μία εξειδικευμένη σχολή προετοιμασίας Lower για ενήλικες που να διαθέτει ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο με βάση αυτό το δεδομένο.

Μία από τα πιο γνωστές και καταξιωμένες σχολές Αγγλικών για ενήλικες, με πάνω από δέκα χιλιάδες επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της (αποκλειστικά ενήλικες), είναι η Ευρωδιάσταση.

Η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το LOWER του MICHIGAN σε 8 μήνες, ακόμα και αν έχουν αρκετό καιρό να κάνουν Αγγλικά, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών της.

Παρακολουθώντας μαθήματα για το Lower στην Ευρωδιάσταση, ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της βασικής γραμματικής και του συντακτικού της Αγγλικής γλώσσας όσο και την προετοιμασία του Lower.

Παρακολουθεί 6 ώρες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ διδασκαλίας την εβδομάδα (ΟΛΕΣ με καθηγητές υψηλού επιπέδου) και ΠΟΛΛΕΣ πρόσθετες ώρες (extra listening, extra speaking, revision classes κλπ) ΔΩΡΕΑΝ.

Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Ειδική εκπαίδευση για την υλοποίηση του προγράμματος έχουν ακολουθήσει και οι διδάσκοντες καθηγητές.

Τα τμήματα Lower στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε (π.χ. στην εξεταστική), ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνιση των προγραμμάτων σπουδών της με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Αγγλικών αποκλειστικά για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,
210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5, πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-3301110 και Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ.210-38.44.888) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Πατήσια, Κυψέλη, Αμπελόκηπους, Γκύζη, Νέα Λιόσια, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Πετρούπολη, Κουκάκι, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον κλπ).

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Γέρακα, Μελίσσια, Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *