Mητέρα της 17χρονης που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της: Το μόνο που θέλω είναι να σωθεί η Ασπασία μου

Η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της 17χρονης Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του ΚΑΤ, στέκει ολόκληρες ώρες καρτερικά στον προθάλαμο του νοσοκομείου, αγωνιώντας για τη μάχη που δίνει η άτυχη κόρη της…

Η 17χρονη Ασπασία πυροβολήθηκε από τον πατέρα της στο Αργος, ο οποίος ήθελε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο την μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου και άφησε σημείωμα. Ο τραγικός πατέρας αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε λίγες ημέρες αργότερα.

«Το μόνο που θέλω είναι να σωθεί η Ασπασία μου…». Αυτά είναι τα λόγια που επαναλαμβάνει τώρα η μητέρα Σπυριδούλα Φατούρου. Εχοντας στο πλευρό της την αδελφή της Σμαράγδα και λιγοστούς ακόμη δικούς της ενημερώνεται συνεχώς από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της κόρης της η οποία παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή.

Η κοπέλα φέρει ακόμη τις σφαίρες και οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία ότι μόλις αντιμετωπιστεί το οίδημα στον εγκέφαλο θα ακολουθήσει η επέμβαση για να αφαιρεθούν.

Κάτοικοι του Αργους οι οποίοι μιλούν στο Εθνος της Κυριακής θεωρούν ότι ο δράστης Γιώργος Μπόγρης υπήρξε άδικος με τη σύζυγό του Σπυριδούλα Φατούρου με την αναφορά που έκανε στο προαναφερθέν σημείωμα για τις «παρεκτροπές» της που τον οδήγησαν να τιμωρήσει, όπως ισχυρίστηκε, με φρικτό τρόπο την κόρη τους.

Η σχέση της Φατούρου με τον άνδρα της ήταν καλή όσο τα οικονομικά της οικογενειακής επιχείρησης εφοδιασμού περιπτέρων ανθούσαν. Ωστόσο όταν άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα, η κατάσταση στο σπίτι χειροτέρεψε δραματικά.

Ο δράστης λέγεται ότι έχανε συχνά την ψυχραιμία του απέναντι στη γυναίκα του ώσπου πριν από 3 χρόνια χώρισαν οριστικά. Η Ασπασία έμεινε με τη μητέρα της και εκείνος θεωρούσε τη Σπυριδούλα Φατούρου την αιτία για όλα τα δεινά του.

Ακόμη και πέντε ημέρες πριν πυροβολήσει το ίδιο του το παιδί, κάτοικοι του Αργους υποστηρίζουν ότι έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμού της Σπυριδούλας. Αφού την κατέβασε από το αυτοκίνητο δια της βίας, ο δράστης φέρεται να είπε στους έκπληκτους περαστικούς: «Να μη σας ενδιαφέρει, είναι η γυναίκα μου…».

Πηγή: .iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *