Mε ομιλία του σκληροτράχηλου Μειμαράκη στην Πάτρα ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ!

Σε εκλογική ετοιμότητα τίθεται ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ (γράφει η Μαρίνα Μάνη στο Capital.gr) παρότι τα στελέχη της  και ο ίδιος ο πρωθυπουργός εμφανίζονται βέβαιοι ότι η Βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας.

O σκληροτράχηλος Βαγγέλης Μειμαράκης εγκαινιάζει την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ από την Πάτρα-εδώ όπου έκανε θραύση σαν εραστής στα νιάτα του. Εχουν να το λένε οι πατρινιές.

Στην αποψινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ (στην οποία δεν προήδρευσε ο Αντώνης Σαμαράς) αποφασίσθηκε:

– Η διεξαγωγή 51 κομματικών εκδηλώσεων σε ισάριθμους νομούς της χώρας (δηλαδή…σε όλους, πλην της Αττικής) μέχρι το τέλος του έτους.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη από την Πέτρα, με ομιλητή τον (πρόεδρο της Βουλής) Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα εκδηλώσεις στην Κοζάνη και στην Καρδίτσα με ομιλητές τον (υφυπουργό Μεταφορών) Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον πρώην δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο.

– Κάθε εκδήλωσης θα προηγείται συνεργασία με τους κομματικούς παράγοντες των νομών ώστε να μεταφερθούν «κεντρικά» στο κόμμα τα προβλήματα των περιοχών.

– Θα συσταθούν 11 επιτροπές από παράγοντες της αγοράς, των θεσμών κλπ που θα επεξεργασθούν κοινωνικά-οικονομικά ζητήματα και θα προτείνουν λύσεις.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, το κόμμα εκτιμά ότι θα εξαντληθεί η τετραετία ωστόσο θα είναι έτοιμο δια παν ενδεχόμενο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *