Ηλεία: Mε… μάσκες η παρέλαση στη Ζαχάρω!

Αδύνατο να εναποτεθούν στον ΧΑΔΑ Αγίας Παρασκευής, τα σκουπίδια που περισυνέλλεξαν χθες τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ζαχάρως, αφού η απαραίτητη έγκριση, η οποία…

θα σημάνει και την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που αναμένει ο Δήμαρχος Ζαχάρως από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια του.

Από νωρίς το πρωί τα δύο απορριμματοφόρα του Δήμου άρχισαν την αποκομιδή των σκουπιδιών, καθαρίζοντας την Ζαχάρω και την Φιγαλεία εν όψει εθνικής εορτής. Αναμένοντας εναγωνίως να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάτι που σημαίνει στην πράξη ότι θα δοθεί μια μικρή παράταση και συγκεκριμένα έως τα Χριστούγεννα, στο θέμα της εναπόθεσης των απορριμμάτων στον ΧΑΔΑ της Αγίας Παρασκευής, ο καθαρισμός επικεντρώθηκε στα κεντρικότερα σημεία της πόλης και στα σχολεία, τα οποία θα φιλοξενήσουν γονείς και παιδιά εξαιτίας της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα σκουπίδια και της επόμενης εβδομάδας έως ότου γεμίσουν τα απορριμματοφόρα.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως, κ. Νίκος Χαραλαμπόπουλος, «στην σχετική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, κατά την οποία παρευρίσκονταν και πολίτες, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα και ακούστηκαν σοβαρές προτάσεις. Αυτό που προτάθηκε όμως στους ιδιοκτήτες περιουσιών στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής ήταν η ανοχή τους για ένα μικρό ακόμα διάστημα ώστε να μην μπουν στην διαδικασία να ανεχτούν την δυσοσμία και την μόλυνση έξω από τα σπίτια τους».

patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *