MΕΣΟΛΟΓΓΙ:Θάβουν νεκρά ζώα δίπλα σε παιδικό σταθμό μέσα στην πόλη!(ΦΩΤΟ)

Μια καταγγελία ήρθε στο Onairnews και οταν την ακούσαμε δεν πιστεύαμε.Δυστυχώς η καταγγελία είναι πέρα για πέρα αληθινή.Κάτοικοι παρατήρησαν οτι κάποιοι εμφανίζονται και έχοντας στα χέρια κατι σαν τσουβάλια το έθαφαν…


Οπως παρατήρησαν είδαν και ανθρώπους του δήμου να κάνουν το ίδιο.Σε παρατήρηση που έκαναν δεν πήραν καμμία απάντηση αλλά την επόμενη μέρα εμφανίστηκε μηχάνημα του δήμου που καθάρισε την περιοχή.

Το γεγονός οτι είναι δίπλα παιδικός σταθμός που λειτουργεί ,το γεγονός οτι στα 50 μέτρα είναι σπίτια δεν συγκίνησε κανέναν παρά μόνο αυτό που τους ένοιαζε ήταν να ξεφορτωθούν τα νεκρά ζώα.

Εμείς σαν onairnews θα περιμένουμε την απάντηση του δήμου αν για το συγκεκριμένο γεγονός ήταν ενημερωμένος ο δήμαρχος Πάνος Κατσούλης και ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος καθαριότητας.Θέλουμε να μάθουμε αν υπήρχε εντολή να πάνε άνθρωποι του δήμου να θάψουν νεκρά ζώα στο συγκεκριμένο σημείο και αν υπήρχε υγειονομική μελέτη για την συγκεκριμένη ταφή.

Οσο για τους κατοίκους που πήγαν και έθαψαν νεκρά ζώα δίπλα σε παιδικό σταθμό και δίπλα σε σπίτια καλά θα κάνουν να τα θάψουν στο δικό τος σπίτι και να μην παίζουν με την υγειηνή άλλων ανθρώπων.

http://www.onairnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *