Marca: “Δυνατά για Μορλάνες ο Παναθηναϊκός”

Marca: "Δυνατά για Μορλάνες ο Παναθηναϊκός"

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca ενδιαφέρεται έντονα για τον 20χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες, τον οποίον το κίτρινο υποβρύχιο επιθυμεί να παραχωρήσει δανεικό για να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο 20χρονος Ισπανός μέσος Μανού Μορλάνες θ' αποχωρήσει σύμφωνα με τη Marca από τη Βιγιαρεάλ με τη μορφή δανεισμού για να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί πιο δυνατά από κάθε άλλη ομάδα για την περίπτωσή του.

Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα βάζει στο παιχνίδι και την Οστάνδη από το Βέλγιο. Ο Μανού Μορλάνες αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα για να μετακομίσει στα αντίστοιχα της Βιγιαρεάλ.

Το 2017 προβιβάστηκε από την Κ19 του κίτρινου υποβρυχίου στη Βιγιαρεάλ Β' κι από εκεί πριν ένα χρόνο στην Ανδρών. Την περυσινή σεζόν μέτρησε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στo Copa del Rey και πέντε στο Champions League, σκοράροντας μάλιστα στην εκτός έδρας νίκη επί της Ζενίτ.

Την τρέχουσα σεζόν έχει 2 συμμετοχές στη La Liga – μία εκ των οποίων στο αρχικό σχήμα – μία στο Copa del Rey. Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός του τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, δεν απέκλεισε στις δηλώσεις του οι πράσινοι να ενισχυθούν και με περιπτώσεις δανεικών ποδοσφαιριστών.

Photo credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *