MasterChef 3: Το μήνυμα του Μανώλη Σαρρή με τα 10.000 likes στο Instagram

MasterChef 3: Το μήνυμα του Μανώλη Σαρρή με τα 10.000 likes στο Instagram

Το ευχαριστώ και οι φωτογραφίες του νικητή του ριάλιτι μαγειρικής

Δύο μέρες αφότου κέρδισε τον τίτλο του MasterChef, ο Μανώλης Σαρρής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο νικητής του MasterChef 3 ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα του στην πορεία του στο παιχνίδι μαγειρικής και συγκέντρωσε σχεδόν 10.000 likes στην ανάρτησή του.

«Αλάνια μου! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξή και την αγάπη όλο αυτό τον καιρό! Μεγάλο μέρος αυτής της πορείας και της νίκης στο MasterChef ανήκει δικαιωματικά στην οικογένειά μου, φίλους σε Ελλάδα και Αμστερνταμ, τους τρεις κριτές, τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πρώην συναδέλφους μάγειρες και όλους όσοι με πίστεψαν! Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ. Keep on pushing babies» έγραψε ο Μανώλης Σαρρής.

Το μήνυμά του συνοδεύεται από φωτογραφίες του μετά το τέλος του MasteChef 3

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αλανια μου! Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για την στηριξη και την αγαπη ολο αυτο τον καιρο! Μεγαλο μερος αυτης της πορειας και της νικης του @masterchefgr ανηκει δικαιωματικα στην οικεγενεια μου, φιλους σε Ελλαδα και Αμστερνταμ, τους τρεις κριτες, τους ανθρωπους μπροστα και πισω απο τις καμερες, πρωην συναδελφους μαγειρες,και ολους οσοι με πιστεψαν!! Σας αγαπω ολους παρα πολυ???? keep on pushing babies????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Sarris (@man_sarr) στις

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *