MasterChef 3: Το τραγούδι – ύμνος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που κάνει θραύση

MasterChef 3: Το τραγούδι – ύμνος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που κάνει θραύση

«Δεν θέλουμε τον Κοντιζά, φέρτε μας τον Λίο Κούτσι»

Είναι ο αγαπημένος κριτής του MasterChef 3 και στο φετινό κύκλο έχει αναδειχθεί και σε μεγάλο σταρ του ριάλιτι μαγειρικής, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις από τους δύο συνεργάτες του, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά. Λίγο οι ατάκες του μέσα στο παιγνίδι, λίγο ο συγκινητικός τρόπος που στήριξε τον Ζαχίρ όσο βρισκόταν μέσα στο MasterChef, λίγο οι συγκινητικές ή αστείες αναρτήσεις του στα social media, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άργησε να γίνει ο λατρεμένος του τηλεοπτικού κοινού.

Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνει και τραγούδι. Ο γνωστός σεφ δεν έχει κρύψει την αγάπη του στη μουσική και συχνά τραγουδάει στη διάρκεια των δοκιμασιών. Πριν λίγο καιρό είχε πει ένα τραγούδι των Χατζηφραγκέτα και φαίνεται τώρα πως θέλησαν να του ανταποδώσουν, γράφοντας για εκείνον έναν ύμνο.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι απολαυστικοί και παραλληλίζουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον Λάιονελ Μέσι. Μάλιστα, οι στίχοι αναφέρουν σε κάποιο σημείο: «Δεν θέλουμε τον Κοντιζά, φέρτε μας τον Λίο Κούτσι. Δεν θέλουμε Ιωαννίδη, φέρτε Κούτσι. Καπεταναίοι τον γουστάρουνε και μούτσοι… Ο Τόλντο, ο Μπουφόν, ο Παλιούκα και ο Περούτζι». Και σε κάποιο άλλο σημείο λένε: «Είναι το αηδόνι της γαστρονομίας, είναι πανθηράκιας είναι ταραξίας. Είναι στιλάτος και τον ντύνει ο Ευταξίας, δεν θέλουμε τον Κοντιζά φέρτε τον Κούτσι. Γεια σου ρε Κούτσι με το σταράκι το παπούτσι».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που φημίζεται για το χιούμορ του, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram βίντεο με το τραγούδι, σχολιάζοντας: «Αφού το παν οι Χατζηφραγκέτα φτάσανε οι διακοπές…».

View this post on Instagram

Αφού το παν οι χατζηφραγκετα φτάσανε οι διακοπές…#tostarakitopapoutsi #summermood #summer#anapefstiras#frapes#spastokalamaki#xatzifrageta @xatzikleouras @panosfragiadakis

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Πάντως το τραγούδι κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *