Mathimata Germanikwn – ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες.

Εάν ψάχνετε για ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών σε εξειδικευμένο φροντιστήριο Γερμανικών για ενήλικες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα φροντιστήρια Ευρωδιάσταση, από τα πιο γνωστά φροντιστήρια Γερμανικών για ενήλικες, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Πάνω από 1.000 ενήλικες έχουν επιτύχει στις εξετάσεις των πτυχίων Γερμανικών Zertifikat παρακολυθώντας ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών στην Ευρωδιάσταση. Τα ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών που προσφέρει η Ευρωδιάσταση απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες σπουδαστές, με ανάλογα δομημένη ύλη.

Οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα προγράμματα Γερμανικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση (έναρξη: 20-25 Οκτωβρίου) μπορούν να επωφεληθούν από πολύ συμφέρουσες προσφορές:

1) Σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα. 
– Έως 66% στο ταχύρυθμο πρόγραμμα αρχαρίων (προετοιμασία για Zertifikat B1 σε 9 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν).
– Έως 45% στο ταχύρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας Zertifikat B2 (προετοιμασία για Zertifikat B2 σε 9 μήνες αρχίζοντας από επίπεδο Zertifikat B1).
– Έως 71% στο ταχύρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας Zertifikat C1 (προετοιμασία για Zertifikat C1 σε 9 μήνες αρχίζοντας από επίπεδο Zertifikat B2).

2) Δώρο 2η ξένη γλώσσα (για πρόγραμμα μέχρι ίσης αξίας με αυτό των Γερμανικών, με καταβολή μόνο εγγραφής και δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών).

3) Bonus άμεσης εγγραφής.


Γενικές πληροφορίες για μαθήματα Γερμανικών και τα πτυχία Γερμανικών Zertifikat

Επικοινωνία 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *