MediaPad M5: Έμφαση στο βίντεο και την ψυχαγωγία από το νέο tablet της Huawei

MediaPad M5: Έμφαση στο βίντεο και την ψυχαγωγία από το νέο tablet της Huawei

Sponsored content

Έμφαση στο βίντεο και τη χρήση για ψυχαγωγικούς σκοπούς εμφανίζεται να δίνει η Huawei στο νέο tablet της, MediaPad M5: Η νέα συσκευή της κινεζικής εταιρείας φαίνεται να επικεντρώνεται ιδιαίτερα στη χρήση για προβολή σειρών και ταινιών, την αναπαραγωγή μουσικής και το gaming, απευθυνόμενο σε μεγάλο βαθμό σε χρήστες οι οποίοι επιθυμούν μια φορητή συσκευή υψηλών δυνατοτήτων για ψυχαγωγία όταν βρίσκονται εν κινήσει- χωρίς να παραγκωνίζεται η διάσταση της παραγωγικής χρήσης.

Το νέο tablet της Huawei, έρχεται σε 8,4 ή 10,8 ίντσες, με δύο ή τέσσερα ηχεία. Το MediaPad M5, στην έκδοση των 10,8 ιντσών, διαθέτει υψηλής αντίθεσης και φωτεινότητας IPS 2K οθόνη με κυρτό γυαλί 2,5D, με 2560 x 1600 pixels, παρέχοντας πυκνότητα 280 pixels ανά ίντσα (ppi). Πέρα από την παρακολούθηση βίντεο, η εταιρεία υπογραμμίζει πως η υψηλή ανάλυση της οθόνης βοηθά ιδιαίτερα και στην ανάγνωση, καθώς επιτρέπει τη σωστή προβολή γραμματοσειρών και εικόνων σε ψηφιακά περιοδικά και έγγραφα χωρίς να κουράζεται το μάτι του αναγνώστη – κάτι στο οποίο συμβάλλει και η ειδική λειτουργία Eye Comfort, για βελτιστοποίηση των παραμέτρων προβολής και μείωση της κόπωσης των ματιών, ενώ στο συγκεκριμένο κομμάτι βοηθά και η ειδική λειτουργία Eye Care. Επίσης, το σύστημα ClariVu 5.0 διασφαλίζει, μέσω ειδικών αλγορίθμων, την καθαρότητα και ευκρίνεια της εικόνας, ανεξαρτήτως συνθηκών προβολής, κατά την αναπαραγωγή βίντεο.

Όσον αφορά στο κομμάτι του ήχου, το MediaPad M5, στην έκδοση των 10,8 ιντσών διαθέτει τέσσερα ηχεία, με τη συσκευή να χρησιμοποιεί «έξυπνους» ενισχυτές, προγραμματισμένους για τη βέλτιστη επεξεργασία σήματος- ενώ η τεχνολογία HUAWEI Histen παρέχει 3D ήχο, υποστηρίζοντας παράλληλα Hi-Res. Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή Kirin 960, ενώ το λειτουργικό είναι μια τροποποιημένη από τη Huawei έκδοση του Android 8.0 Oreo, που περιλαμβάνει ειδική λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων.

Το νέο tablet της Huawei διαθέτει μπαταρία των 7500 mAh, η οποία, σε συνδυασμό με ενεργειακά αποδοτικά υποσυστήματα και λογισμικό «έξυπνης» διαχείρισης πόρων, παρέχει μέχρι 12 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. ενώ ως προς την ταχύτητα φόρτισης της συσκευής, είναι δυνατή η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας του MediaPad M5 σε 2,9 και 1,9 ώρες για τις εκδόσεις των 10,8 και των 8,4 ιντσών αντίστοιχα. Επίσης, όσον αφορά στην πιο «παραγωγική» διάσταση της συσκευής, το MediaPad M5 διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου, ενώ ενσωματώνει το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0, με σκοπό την παροχή μιας πιο «φιλικής» εμπειρίας χρήσης.

Το MediaPad M5 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τα τέλη του Ιουνίου, και διατίθεται στο χρώμα Space Grey.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *