MEGA τέλος εποχής: Η στιγμή που πέφτει το «μαύρο» στο κανάλι – Αμαρτίες ιδιοκτητών… παιδεύουσι εργαζόμενους! (βίντεο)

Τέλος εποχής για το κανάλι MΕGA αφού έκλεισε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 02.00 και συγκεκριμένα στις 02.11 π.μ. το MΕGΑ σταμάτησε να εκπέμπει από την πλατφόρμα της DIGEA, δηλαδή από την τηλεόραση ελεύθερου σήματος.

Εκπέμπει από τις συνδρομητικές πλατφόρμες όμως. Το σήμα του έπεσε από την DIGEA, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί και to «πολιτικά αμαρτωλό» MEGA, πέρασε στην ιστορία.

To κανάλι στήριξε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, που προκάλεσαν την πτώχευση της χώρας, στήριξε τα επιχειρηματικά συμφέροντα (Μπόμπολα-Ψυχάρη και παλαιότερα Αλαφούζου) και τέλος στήριξε και τα Μνημόνια που σημάδεψαν τη τύχη της χώρας, ίσως για τον επόμενο αιώνα (τουλάχιστον).

Κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί πέρα από το ειδησεογραφικό κομμάτι που αίρει τις αμαρτίες για την στήριξη της πολιτικής και οικονομικής καταστροφής της χώρας, υπάρχει και το κινηματογραφικό κομμάτι που άφησε εποχή με τις καλοδουλεμένες παραγωγές.

Κλείνοντας άφησε εκατοντάδες εργαζόμενους άνεργους. Εργαζόμενους οι οποίοι βιώνουν τώρα την ανέχεια που βίωναν οι λοιποί Ελληνες άνεργοι, από τα Μνημόνια που στήριξαν οι εργοδότες τους και ιδιοκτήτες του MEGA.
Με πλάνα από τους «Απαράδεκτους» ο σταθμός αποχαιρέτησε το κοινό του, που από το Νοέμβριο του 1989 ως και τις 28 Οκτωβρίου του 2018 δε σταμάτησε να το στηρίζει ακόμη κι όταν αυτό επέμενε να μεταδίδει επαναλήψεις παλαιότερων ελληνικών σειρών.

Ενός κοινού που ξενύχτησε μετρώντας αντίστροφα και περιμένοντας να δει αυτό που εδώ και μήνες γράφεται, συζητιέται, καθυστερεί, αναβάλλεται, προδιαγράφεται: Ειδήσεις, εκπομπές και σειρές που το κοινό αγάπησε με εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση, όπως τα ιστορικά νούμερα που έκανε για παράδειγμα το Ψίθυροι καρδιάς.

Λίγο στις 02:35 και κατά τη διάρκεια του ιστορικού σήριαλ «Απαράδεκτοι» η οθόνη μαύρισε, σε έναν διάλογο του Βλάσση Μπονάτσου με τη Ρένια Λουιζίδου.

Κατά το μισάωρο μεταξύ 01:30 κα 01:59 το κανάλι σημείωσε στο γενικό σύνολο ποσοστό 17,5% και στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,5%, ενώ μετά τις 23:30 ήταν σταθερά το πρώτο κανάλι που παρακολουθούσαν οι τηλεθεατές μέχρι την στιγμή που έπεσε το “μαύρο”!

Το τέλος του καναλιού είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή (26.10.2018) όταν έγινε γνωστό πως μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη DIGEA η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε επίσημα την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ότι θα διακόψει το σήμα της.

Στην ανακοίνωσή της η Digea ανέφερε πως «ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *