ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Χ.Α. 8:50 μ.μ. ΣΤΟΧΟΣ

Μερικές φορές, τα ίδια τα παπαγαλάκια του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος αποκαλύπτουν -άθελά τους βεβαίως- μεγάλες αλήθειες, από… κεκτημένη ταχύτητα. Αυτό συνέβη και…

στη συνέντευξη του αρχικουκουέ Κουτσούμπα στο mega-λο κανάλι του μεγάλου αφεντικού (Big Boss) και στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο.

Αποκάλυψη 1: Ότι μεγάλο ποσοστό (μη μαρξιστών) ψηφοφόρων του ΚΚΕ στις λαϊκές συνοικίες, πήγε στην Χρυσή Αυγή. Το γεγονός αυτό το κρύβουν επιμελώς οι πατσαβούρες των δημοσκοπήσεων και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, για να μην… παρασύρουν κι άλλους και μείνει στον άσσο το πιο χρήσιμο εργαλείο του συστήματος, που είναι το ΚΚΕ. Ιδού τι ξέφυγε του… απρόσεκτου δημοσιογράφου:

«Μας παραξένεψε πολύ για το ΚΚΕ ψήφισε «παρών» στο θέμα της χρηματοδότησης της ΧΑ. Οι αποκαλύψεις ήταν καταιγιστικές και για τη δράση της και εσείς το ζήσατε κιόλας το λέω με την έννοια ότι είχατε μεγάλη δύναμη σε λαϊκές συνοικίες και ουσιαστικά τα ποσοστά σας πέσανε και ο κόσμος πήγε στη ΧΑ».

Αποκάλυψη 2η: Αφού ο αρχικουκουές λέει το… ποίημά του, ότι δηλαδή είναι σύμφωνος με την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης προς την Χρυσή Αυγή, αλλά… φοβάται πως κάποια στιγμή στο μέλλον η συγκεκριμένη (ν)τροπολογία μπορεί να εφαρμοστεί «κατά του λαϊκού κινήματος», ο ίδιος… απρόσεκτος δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι η πραγματική αιτία των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής είναι τα υψηλά ποσοστά της, που απειλούσαν το σύστημα:

«Λέτε δηλαδή ότι αν το ΚΚΕ έχει ποσοστό 15% και έχει δημιουργηθεί ένας νέος συσχετισμός στην Ελλάδα αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις και να εντάξει το ΚΚΕ στην ίδια κατηγορία;».
Είδατε τι κάνει η… απροσεξία;

ΣΤΟΧΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *