Η απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στο ” ειδικό αφιέρωμα” του μνημονιακού mega.-BINTEO


H Πατριωτική Πολιτοφυλακή θέλει να “ευχαριστήσει” το mega, που στο δελτίο ειδήσεων των 8 (22/9/2013), έκανε ένα “ειδικό αφιέρωμα” για το κίνημα μας.

Βεβαία ο σκοπός δεν ήταν αθώος, αλλά ήθελαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης και να μας παρουσιάσουν ως παράνομους που…… κινούμαστε σε σκοτεινά μονοπάτια.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να φτύσει τα ψέματα και την προπαγάνδα των μνημονιακών καναλιών.

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι ένα πατριωτικό – εθνικιστικό εκπαιδευτικό και μόνο εκπαιδευτικό κίνημα. Κινούμαστε στα πλαίσια της νομιμότητας και όπως έχουμε δηλώσει πολλές φορές, σεβόμαστε απόλυτα το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν έχει καμία συνεργασία με κανέναν πολιτικό-κομματικό φορέα και δεν πρόκειται να έχει ποτέ ούτε στο μέλλον.

Στις δύσκολες σκοτεινές εποχές που διανύει το έθνος μας, καλούμε όλους εσάς, να κρατήσετε την σημαία ψηλά και να αντισταθείτε.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ενημερώνουμε ότι ο ο κος Ανεστόπουλος που αναφέρεται ως “πρόεδρος της πατριωτικής κίνησης” δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κίνημά μας.

Δείτε εδώ την αναφορά του mega στην Πατριωτική Πολιτοφυλακή. Από το 34ο λεπτό και μετά. (Διαλεξτε το 2ο βίντεο που είναι από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων).

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=32024575#toppage

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *