Απειλές και προειδοποιήσεις του πρώην διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χ.Παναγιωτόπουλου μετά την απόλυσή του

Φωτιά” βγάζει το σημείωμα του πρώην διευθυντή ειδήσεων (επιτυχημένος στην δουλειά και στο συγκεκριμένο πόστο) του MEGA Χρήστου Παναγιωτόπουλου μετά την απόλυσή του από το κανάλι.

Ο πρώην διευθυντής του καναλιού κάνει λόγο για “βρώμικο πόλεμο” αναφέρει ότι “Οι υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν στην συνέχεια” και περιγράφει μία εικόνα που όζει για τον σταθμό.

Στο άρθρο του στο aixmi.gr, αφού αναφέρεται στους συναδέλφους του στο κανάλι, καταλήγει μιλώντας για “άθλιους παπαγάλους” που έγραψαν- καθ’ υπαγόρευσιν όπως αναφέρει- ότι συνάντησε τον πρωθυπουργό και ζήτησε προστασία, ενώ καταλήγει ότι σύντομα “θα λογοδοτήσουν”.

Το άρθρο του Χ.Παναγιωτόπουλου στο aixmi.gr:

«Μου είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, να περιγράψω τα συναισθήματά μου σήμερα 10 Οκτωβρίου του 2014.

Μετά από 11,5 χρόνια στο τιμόνι της Ενημέρωσης του Μega υπέβαλα την παραίτησή μου, για λόγους που θα αναφέρω λεπτομερώς σε επόμενο σημείωμά μου.

Προς το παρόν θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, παραγωγούς, τεχνικούς και οπερατέρ, για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την προσφορά τους στο σταθμό και τη στήριξη στο πρόσωπό μου.

Τα δάκρυα πολλών από αυτούς στον τελευταίο μου χαιρετισμό αποτελούν τα σημαντικότερα «γαλόνια» μου…

Μαζί χτίσαμε έναν πανίσχυρο ενημερωτικό τομέα, μαζί διαχειριστήκαμε κορυφαίες στιγμές της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του τόπου, μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων, μαζί περάσαμε φουρτούνες και φουρτούνες.

Μαζί χτίσαμε και το νέο δελτίο Ειδήσεων, τη διαφορετική ενημερωτική πρόταση την οποία παρουσιάσαμε στις 29 Σεπτεμβρίου. Πρόταση που αγκάλιασαν αμέσως οι πολίτες.

Εύχομαι στους αγαπημένους μου συναδέλφους καλή τύχη από δω και μπρος. Η αξία τους είναι μεγάλη και η μαχητικότητά τους απαράμιλλη.

Πιστεύω ότι θα σταθούν όρθιοι, ακόμη και αν βρεθούν απέναντι σε βρώμικο πόλεμο, σαν αυτόν που αντιμετώπισα εγώ.

Άθλιοι παπαγάλοι έφτασαν στο σημείο να γράψουν (καθ’ υπαγόρευσιν) ακόμη και ότι συνάντησα τον πρωθυπουργό και του ζήτησα «προστασία». Τέτοια ξεφτίλα.

Πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά…»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *