Οι συχνές μετακινήσεις του Γ. Βαρδινογιάννη στο Λονδίνο και τα ανταλλάγματα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στο MEGA

Ευαγγελάτος – Κοσιώνη, δυο ξένοι στο ίδιο κανάλι, Πέμπτη η εκπομπή Χατζηνικολάου και η επιστροφή Μπούτου

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

Στις συχνές μετακινήσεις του στο Λονδίνο και στις εκεί υποχρεώσεις του, …
αποδίδεται η παραίτηση του Γ. Βαρδινογιάννη από το ΔΣ του MEGA και την αντικατάστασή του από τον άνθρωπο της οικογένειας και πρώην πρόεδρο του καναλιού, Αντ. Θεοχάρη. Οι πρακτικοί λόγοι που επικαλούνται – «επισήμως» τουλάχιστον – όλες οι πλευρές στο κανάλι, σε μια προσπάθεια να μειώσουν το γεγονός και να προλάβουν βιαστικά συμπεράσματα, ενισχύονται από την υπενθύμιση ότι η οικογένεια συμμετέχει κανονικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η άρνηση της πλευράς Μπόμπολα όμως να προχωρήσει η συγχώνευση MEGA – STAR και ταυτόχρονα η απόφαση της πλευράς Βαρδινογιάννη για αλλαγή του προφίλ του καναλιού της Κηφισιάς, εξακολουθούν να αποτελούν «αγκάθι» στις σχέσεις των δύο μετόχων. Οι οποίες θα δοκιμαστούν εκ νέου, όταν εγκαινιαστεί και επίσημα η στροφή του σταθμού στην ενημέρωση με την έναρξη του νέου δελτίου που θα είναι ευθέως ανταγωνιστικό προς αυτό του μεγάλου καναλιού!

Πράγματι όμως, την ίδια ώρα όλοι οι μέτοχοι της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ – εξαντλώντας τα νόμιμα περιθώρια, στις 31 Αυγούστου αναμένεται να βάλουν τα χρήματα της αύξησης όπως έχουν συμφωνήσει. Δυστυχώς, με αντάλλαγμα που επίσης έχουν συμφωνήσει: η διοίκηση να προχωρήσει σε νέες απολύσεις και μειώσεις μισθών!

Στα Νότια προάστια και συγκεκριμένα στο συγκρότημα του Φαλήρου, οι ισορροπίες είναι εξίσου εύθραυστες, με το αρχηγείο του Χρήστου Παναγόπουλου στον 6ο όροφο του κτιρίου και του Σταμάτη Μαλέλη στο ισόγειο. Με τη Σία Κοσιώνη και τον Νίκο Ευαγγελάτο να μην ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα, αφού και στους διαδρόμους να «τουμπίσουν» προσποιούνται ότι μιλούν στο κινητό! Αλλά και με τις επισκέψεις του Γ. Ψύλλια στον 6ο που βρίσκεται το έτερο στρατηγείο του Άρη Πορτοσάλτε και εσχάτως έχουν αυξηθεί επικίνδυνα, απειλείται νέα σύρραξη!

Επί ποδός πολέμου όμως, αλλά για διαφορετικούς λόγους βρίσκονται και στο STAR, αφού από Δευτέρα ξεκινούν οι προετοιμασίες για το νέο δελτίο ειδήσεων. Σημαντική εκκρεμότητα – εκτός από τα τεχνικά θέματα, η ώρα έναρξης και λήξης. Υπολογίζεται ότι θα ξεκινάει στις 7:30 ή στις 7:45 και θα διαρκεί μία ώρα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου που θα σχολιάζει δυο με τρεις φορές την εβδομάδα, είναι ανάμεσα στη Δευτέρα και την Πέμπτη για την παρουσίαση της βραδινής εκπομπής του.

Τέλος, στις αρχές της εβδομάδας που επιστρέφει στο MEGA από ολιγοήμερες διακοπές ο Πέτρος Μπούτος, αναμένεται να κλείσει και το θέμα του πρωινού.

Πηγή: Enimerosi24

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *