Π.Καμμένος: “Nαι” στην πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα- Θα συνυπογράψουμε

Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο οποίος συμφώνησε ως προς το ενδεχόμενο να διενεργηθεί το δημοψήφισμα και να στηρίξει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Άρματος Πολιτών Γιάννη Δημαρά και αργότερα με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκο Νικολόπουλο. Συμφώνησαν για την τακτική που θα ακολουθηθεί σε σχέση με το θέμα της μικρής ΔΕΗ.

Στις 11:00 υπήρξε επικοινωνία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμφωνούμε με την απαίτηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού να συνυπογράψουμε για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος τόνισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η μικρή ΔΕΗ αποτελεί το πρώτο βήμα για την παραχώρηση των πηγών ενέργειας που πρέπει να σταματήσει τώρα.

Το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ εισάγεται στη Βουλή την ίδια ημέρα που ξεκινά η διαδικασία παραχώρησης των θαλάσσιων οικοπέδων στο Ιόνιο και τη Νότιο Κρήτη παίρνοντας ως δεδομένο τη μέση γραμμή με την Ιταλία και τη Λιβύη, δικαιώνοντας τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εδώ και τρία χρόνια ενώ όμως ο Πρωθυπουργός ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ.

Ο ορυκτός πλούτος της χώρας και οι πηγές ενέργειας αποτελούν περιουσία των Ελλήνων και δεν θα επιτρέψουμε να χαριστούν σε χρηματοδότες και δανειστές».

Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα, θα ακολουθήσει τηλεφώνημα και προς τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση της Αγίου Κωνσταντίνου. Από την πλευρά του ΚΚΕ φαίνεται να βλέπουν θετικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπό όρους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *